![]() |
Yeniden geldim...
merhaba arkadaşlar
geçirdim kazadan dolayı uzun zamandır yazamıyorum dün taburcu oldum kolumdaki ve bacağımdaki alçılarımla mutlu olmasamda tekrar sizlerle olabildiğim için mutluyum göredüğüm kadarıyla ufak tefek değişikliklerle herkes burada. insan hayatını kendisi şekillendirir insan üstü bir varlık şekillendireme keyfiyetine sahip değildir insan yaşamında butür gelişmeler insana bunları gösteriyor dilaver abi görevimi en kısa zamanda yerine getireceğim bakmaya fırsatım olmadı başkasına verildi mi görevim bilmiyorum dinlere son özgür düşünceye devam durmak yola devam:):D |
Re: yeniden geldim
COMMANDANTE,geçmiş olsun ve tekrar hoş geldin.
|
Kumandan bak bir mesaj göndermiş sana, topuğundan vuracak değil ya. Küçük bir kaza ile
uyarılmışsın. Aman dikkat et dilavere filan uyma *:lol: (Bu arada geçmiş olsun) |
Geçmiş olsun sevgili commandante,aramıza tekrar hoşgeldin.
|
Sevgili commandante,
Bahsettiğin ufak tefek değişikliklerden bir tanesi, sana "geçmiş olsun" diyor ve esenlikler diliyor... Sevgiler... |
Sn. commandante,
Öncelikle, üzüntülerimizi ve Allah şifa versin dileklerimizi iletelim. Daha sonra da döndüğünüze de sevincimizi ve hoş geldiğinizi söyleyelim. Ve bir de küçük bir hatırlatma; "Yoldaki bir tepecik seni bunaltmış,oysa önünde yüzlerce dağ var"(Mevlana) Hatalarımı, cehaletime bağışlayın |
Re: Yeniden geldim...
Gecmis olsun commandante, ayrica hosgeldin.
|
Kumandanım
*Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. *dinlerin *olmadığı *beyinlerin *zehirlenmediği *bir *dünya *için, *Yazılarından mahrum etme bizleri.. |
geçmiş olsun...
|
Gecmis olsun Commandante. Tekrar hosgeldin.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:43 . |