![]() |
Selam! Ben ozgurlukcu...
merhaba arkadaşlar.
ben 30 yaşında istanbul'da yaşayan bir erkeğim. lise mezunuyum. *felsefe severim. iyi niyetli olarak en derin şeylerin sorgulanmasından hoşlanırım. aleviyim. daha doğrusu aleviydim. bıraktım. tıpkı müslümanlığı bıraktığım gibi. insanlık sıfatı veya insan olmaya çabası gösteren bir şahıs olmam, benim için yeterlidir. ben genel olarak matrix filminde ifade edilen gerçekliğe inanan bir insanım. yani insanlık binlerce yıldır kendiyle ilgili gerçekleri öğrenmesini son derece zorlaştıran koşullar altında yaşamaya zorlanmaktadır. bir çeşit allah inancım var. ruhun varlığına ve sonsuzluğuna inanıyorum. tabii görüş ve merak ettiklerimi sizlerle soru-cevap alışverişi yaparak ifade etmeyi tercih ederim. saygılar. |
Re: selam ben ozgurlukcu...
öncelikle aramıza hoşgeldin ozgurlukcu,
* * ilgili başlıkta aleviliği bir de senden dinleyebilir miyiz ? |
hoşbulduk kompLeks,
alevilikle ilgili şiddetli, radikal bir tartışmanın içine girmek istemememe rağmen, alevilik hakkındaki genel görüşlerimi belirttiğin gibi ilgili başlık altında vermeye çalışayım. |
hoşgeldiniz!
|
hoşgeldin
|
hoşgeldin ozgurlukçu arkadaşım ,, bende
alevi bir aileden geliyorum ancak alevilik hakında pek bir bilgim yok , paylaşımını herzaman bekleriz sevgilerimle habilis |
hoşbulduk habilis,
umarım keyifli paylaşımlarımız olur. olmasa da sağlık olsun. |
pardus ve AgaBey'in hoşgeldin mesajlarını biraz geç fark ettim. afedersiniz.
hoşbulduk arkadaşlar. hepimiz için verimli ve keyifli paylaşımlar diliyorum. |
Sn. ozgurlukcu,
Hoş geldiniz. |
sağol mhmmd, hoşbulduk.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:37 . |