Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Üyelerden 2'si.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=4714)

<strong>SİLİNEN</strong> 31-08-2007 20:22

Üyelerden 2'si..

üyelerden D_s_s ve Agabey islam yolunu seçerek müslüman olmuştur

Hayırlı uğurlu olsun

allah affetsin

zelzeleci 31-08-2007 20:26

Re: üyelerden 2 kişi

Hayırlı olsun. Mut'a nikâhınıza davet edersiniz bizleri de artık. :)

frodo 31-08-2007 20:26

Eyvah !!!
En değerli ve bilgili iki üyemizi kaybettik desenize. Hemen Yönetim Kurulu'nu toplayıp
siteye kilit vurmanın zamanının geldiğini açıklamalıyız.

Yahu çocuklar siz kendinizi mi başkalarını mı kandırıyorsunuz ?

<strong>SİLİNEN</strong> 31-08-2007 20:28

Alıntı:

frodo";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 89915)
Eyvah !!!
En değerli ve bilgili iki üyemizi kaybettik desenize. Hemen Yönetim Kurulu'nu toplayıp

anlamadım

d_s_s 31-08-2007 20:29

Alıntı:

frodo";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 89915)
Eyvah !!!

:lol: *:lol: *:D hehehahahehe çok komik.hani inanç özgürlüğü??wii böyle olmazki ama.

NedimYilmaz 31-08-2007 20:30

Tamam da bu kişisel konuyu neden bizimle paylaşıyorsunuz?

d_s_s 31-08-2007 20:39

wallahi ben paylaşmaylım dedim agabeye ama dinlemedi beni.ama sitenin müslümanlarda yetiştirdiğini görmenizi istedik birazda.

hokusai 31-08-2007 20:42

birilerin basindan bi kaza gecti sanirim. *:D

yargilamak icin söylemiyorum ama böyle kisileri cok tanidim. mesela deprem filan oldugunda en baba ateistin bile aklindan birseyler gecer bu onun zayifligindan kaynaklanmaz aslinda, bilakis insanligindan kaynaklanir.

böyle arkadaslarim da vardi,
ölüm kendini hissettirdigi zaman bu tip yalanmalar genellikle belli bir birikim elde edememis sadece biraz daha özgür yasamak icin bazi yapilari reddedenler tarafindan yapilir. yaslandikca, gencliginde her türlü piçligi yapmis insanlarin en dindar görünme cabasi gibi akli sira allaha yalakalik yaparak cennet otobüsünden camkenari yer ayirttiracak, şark kurnazi seni...

31-08-2007 20:43

d_s_s chat odasinda Hrant isimli uye ile kufurlestikten sonra, bu aralar ne yaptigimi bilmiyorum, affedin demistin. Neden kendinde olmadigin bir donemde boyle bir karar aldin? Sitemiz chat odalarinda diger uyeleri taciz etmeyi cok iyi bilen ama bir konuyu arastirip kendinden birseyler katmaktan aciz iki uyesini kaybetmistir desek daha dogru olur.

Bu site inanc ozgurlugu ile ilgilenen bir site degil, bu inanc ozgurlugununde ici bos bir masal oldugunu, siteyi okumak suretiyle ogrenmek mumkun. Bu sitenin ana temasi INSANIN INANCLAR KARSISINDAKI OZGURLUGU'dur. Bunu kalin kafaniza sokun.

d_s_s 31-08-2007 20:52

Bu sitedeki hemen hemen herkes benden daha donanımlı ve bilgili.Tecrübelide diyebiliriz.Agabey bu topic i açmadan önce ona söylemiştim.Yani sizlere karşı koyamacağımı söylemiştim.Çünkü sizlere karşı koyabilecek donanımım yok.Ben kendimi müslüman olarak mutlu hissediyorum.Çoğunuz cevaplamakta zorlanacağım sorular sorarak kendimi aptal gibi hissetmemi sağlayacaksınız. Bunu önceden düşünmüştüm.O yüzden bu topicte yazılan hiç bir şeye bu noktadan sonra cevap yazmayacam.Sadece kendi yolumun İslam olduğunu belirtmek istedim.bu yolu seçmeme vesile olan din karşıtlarına ve müslümanlara teşekkürler..belki bu cümleyi kuracağım içinde hepiniz sinirleneceksiniz ama inşallah hepiniz doğru yola ulaşırsınız.Allah yardımcınız olsun.Ben kendimi doğru yolda hissediyorum.Bundan sonra aynı tutumuma devam edecem.Forumlarda fazla yazmadan sadece okuyacam..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:35 .