![]() |
VIDEO: Nihat Hoca'nın komünist bir avukat hanımla tartışması
Arkadaslar komik bir video, sizinle paylasmak istedim. Insanin gozunun icine baka baka nasil yalan soylenir ogrenin;
http://www.youtube.com/watch?v=I3rCMX53Cnw |
Re: VIDEO: nihat hocamın komunist bir avukat hanımla tartışm
yaw siz çok korkamışsınız da, haberimiz yokmuş.. :lol: *
vay korkak imansızlar vayyy.. :lol: HaKa |
Hangi komunist kadın kocası için "beyim" sözünü kullanırmış şaşarım hoca!!! (Beyim sözüyle evli olduğu erkeğin kendisinden üstünlüğünü, ona tabi olmayı kabul eden hem avukat hem komunist bir kadın!! :) )
Hz. Ömer'in karşısıda komunizm varmış??? Ömer'i anlayan komunizmden vazgeçermiş!!! Kadın komunist kocasına baş kaldırmış. Hoca biraz da övüyor bu davranışı. Koca komunist değil müslüman olsaydı "baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınları uyarın, yataklarınızı ayırın... dövün" ayetine muhatap olur karıyı bile dövebilirdi. Neyse ki komunistmiş.. yapmamış böyle şeyler *:? :lol: |
keşke bir kez cesaret edip misafirimiz olsalar
|
eee * bende komünizm ögretilerini filan çökertmis sandim peehh...
gerizekali herif |
Re: VIDEO: Nihat Hoca'nın komünist bir avukat hanımla tartış
Su Iskenderiye kütüphanesini yaktiran Ömer mi iyi adam.O kütüphanedeki kitaplar yakilmasaydi, Araplar tek kitapliliktan kurtulur,Israilden Amerikadan sürekli dayak yemezlerdi.
|
|
VİDEOYU SEYREDİNCE AYNAYA BAKTIM KENDİMDEN KORKTUM *:evil: *(bağırma özgür, anlıyoruz)
Atma be recep( nihat) din kardeşiyiz :lol: *:lol: |
iğreniyorum bu adamdan ve saçma masallarından
|
Muhim olan adamin sacmaliklari degil, bu sacmaliklara inanlar. Bazen bu kadar da cahil olabilir mi insan diye dusunuyor, gozlerime kulaklarima inanamiyorum. Efendim ateist esasinda allahi inkar eden ama ondan cok korkan biriymis. Alismislar celiski icinde ki soylemlere, bir tanesi de bu ne sacmalik demediginden, herif de kendini birsey diyorum saniyor.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:14 . |