![]() |
Tek olanın reklama ihtiyacı olur mu?
Dinler İnsana Tanrı yı anlatır, tanıtır ve insanların ona yönlenmesi için aracılık eden kurumlardır...Peki Tek olanın Reklam şirketine ihitiyacı varmıdır? Piyasada bir benzerin yoksa, Zaten inanmak isteyen herkesin sana gelmesi kaçınılmazsa, neden o zaman reklam şirketleri kullanmak...Aracılar kullanmak...zaten onlarıda sen var etmişsen koyarsın kalplerine küçücük bir işaret varlığına inanmaları için yeter....değilmi ama :) *olmazmı ki...neden olmasın yahu...
|
Re: tek olanın reklama ihtiyacı olurmu?
"aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde
Allah tan nasıl korkmaz, insan O nu severde..." ciddi değilsen sana cevap vermek neye benzer bir düşün bakalım? her şeyin bir benzetmesi vardır... |
Sevgili sirius bu alanda (tanrıcılık) kıyasıya bir rekabet var.Sen farkında değilsin :lol:
Onun için her'' tanrı ''reklamı kullanmak zorunda :lol:. Aşağıdaki linke bak ne dediğimi anlayacaksın http://www.dunyadinleri.com/index2.html |
Alıntı:
|
Allah tan nasıl korkmaz, insan O nu severde..." Sevgili beel, neye katıldığını, neyin saçma olduğunu ,gerçekten anlamadım.. |
Sevgili SİRİUS-B ; Binlerce yıldır insanları etkileyen ve insanlar istedikleri kadar "Çarşıdan aldım "BİR" tane eve geldim BİN tane" yapsınlar,neticede bir "BİR" lik var. O zaman oturup düşünüyorum. Bu "BİR" in mi reklama ihtiyacı var ? Yoksa onu "BİN" yapıp,O *"BİR" ben de,ben de,sizdeki O "BİR" değil diyenlerin mi ? Şahsen,reklama ihtiyacı olanların,Tanrı adını paravan edip,kendi istek ve arzularını,Tanrı istek ve arzusu diye lanse ederek,diğer insanlara hükmetmek isteğinde olanlar olduğunu düşünmekteyim. Sevgilerimle. |
Re: Tek olanın reklama ihtiyacı olur mu?
eğer şayet tüm bunlar reklamsa :) yanlış strateji var :) örneğin america kıtasında reklam yapılmamıs :) aşağı yukarı tüm peygamberler *arap yarımadasına gönderilmiş (indirilmiş) *:)
"o dönemler rusyada america da, honolulu adalarında *:D **yaşam yoktu, ordakiler akıllı idi , tanrı canileşmiş arapları önce yola koyayım" dedi filan derseniz saygı duyarım :) saygılarımla |
linge baktım özgür beyin arkadaşım, şu dikkatimi çekti her reklam şirketi ayrı bir kampanya uyguluyarak müşterisinin tanıtımını yapıyor....farklı kampanyalar sunulmuş tüketicinin önüne :) *beğen, beğen inan....en başarılı reklamcılar ise, kim tahmin edin bakalım :)
psikokemoterapi kardeşim...haklısın belki tek olanın rızası olmadan piyasayı ele geçirmek isteyen şirketlerin şişirmesi ile yüz yüze olabiliriz. :) |
Allah tan nasıl korkmaz, insan O nu severde..." su1prelude Korku Dalkavukluğa yol açar... Dalkavukluk ise yeri gelir yerlerde sürünmeye, ayak altı koklamaya yada dizlerine kadar kapaklanmaya..... Bence çok güzel bir soru sevgili SİRİUS-B, Tek Olanın reklama ihtiyacı olur mu? Oysa Tek olmadığını Teolojide görmek zaten mümkün, savaşda var rekabette, nerede insanların zihinlerinde, zihinlerdeki Tanrılar savaştırılıyor ve önce ÜSTÜNLÜK savaşları başlıyor (tevrat iyi bir örnektir) sonra sıra Teklik savaşlarına geliyor.. Bir bakıyorsunuz ki Rekabet devam ediyor, Tanrısı ne kadar üstün olursa, insanları güden yada yönetenlerinde o kadar üstün silahları olur. |
Bak Aslan hakikate, ismine öz kafesinde
Tartılan inanca bak, DALKAVUK kefesinde... sevgisiz spartacus... bu arda sirius neye benzediğiniz düşündün mü?:) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:43 . |