Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kuran ve ayetlenen yorumlar.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5273)

ATKUYRUGU 09-12-2007 12:09

Kuran ve ayetlenen yorumlar..

.

dilaver 10-12-2007 03:16

Re: KURAN VE AYETLENEN-YORUMLAR

,

* * üye başlık kotasını doldurdugu için daha önce kaldırılan iletisi güncellendi.

* * hoş geldiniz ATKUYRUGU

* * saygılarımla

ATKUYRUGU 10-12-2007 10:56

Re: KURAN VE AYETLENEN-YORUMLAR

...
KİM DEDİ SİZE BANA İMAN EDİN DİYE! DİYEN PEYGAMBERDİR VE YALANCIDIR!
ASLOLAN SİZSİNİZ UNUTMAYIN!

thunderpoint 10-12-2007 11:19

Re: Kuran ve ayetlenen yorumlar..

Sevgili atkuyruğu,

Bizler forumda mesajlarımızı hep bağırmadan yazarız. Ayrıca bu bir kuraldır; tavsiye edilir...

Sevgiler...

ATKUYRUGU 10-12-2007 11:38

.

mhmd 10-12-2007 11:59

Aslında, bizim de gözümüze batardı bu bağırmalar, kulaklarımız çınlardı.
Ne hikmettir anlamadık.
Yazıları çözmek için uğraştan mıdır?
Yazılanlardan mıdır?
Bize, birkaç beden büyük olduğundan mıdır?
Bilemem.
Ama bildiğim bir şey var ki; batıni durum zahıriyi aşmıştır.

Sn. *thunderpoint, doğru söyler.
Nihayetinde zabıta kişi, mühimdir düzente tutmak işi.

Sn. ATKUYRUĞU, doğru söyler.
Derinlere dalan dalgıç dalganın ne şiddetini bilir ne rüzgarın yönünü.

Lakin bizce de;
"Bir dostunuz, yemiş bahçesini geziyorsa, dalgın görünmeniz en büyük nezakettir." Japon atasözü
Düsturudur.

Hatalarımı, cehaletime bağışlayın

thunderpoint 10-12-2007 12:04

Alıntı:

ATKUYRUGU";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 102613)
Tekrar ediyorum, kurallar ve hatırlatmalar yorucudur yazan için. Eleştirin ama kurallarla değil! Eğer sesler karışacaksa, mekan sahip değildir yazana.
Saygılarımla...

Sevgili atkuyruğu,

Bu sitede binlerce atkuyruğu bulunduğu için varolan kurallar uygulanmak zorundadır. Biz yorulmayız; hiç merak etme!

Sevgiler...

10-12-2007 13:36

bak at kuyruğu arkadaş istersen bende sana ayete benzer bir şeyler karalayayım sureNİin adını NIDA okuyanlar VERSİN
*
* * KAİNATIN YARADILIŞINDA OLMIYAN İNSANOĞLU DİNLE ULAŞMAKTA OLDUĞUNUZ KISITLI BİLGİLERLE HER ŞEYİ BİLDİĞİNİZİ ZANNETMEKTESİNİZ AMA GERÇEĞİ HİÇBİR ZAMAN BİLEMİYECEKSİNİZ DAHA SONRA EDİNECEĞİNİZ BİLGİLER ŞİMDİ ÖĞRENDİKLERİNİZİ REDDEDECEK ONDAN SONRA ÖĞRENDİKLERİNİZDE BİR ÖNCEKİNİ HER ZAMAN ŞAŞKINLIKTAN ŞAŞKINLIĞA DÜŞECEKSİNİZ * KAİNAT İLMİNİ SİZLERE İSTEDİĞİM ŞEKİLDE VERDİM İLMİ ALAN VERENDEN HİÇ BİR ZAMAN ÜSTÜN OLAMAZ OLMASI İÇİN DAHA ÜSTÜN BİLGİLERE SAHİP OLMASI LAZIM AMA BENİM İLMİMDEN DAHA ÜSTÜ YOK YOKLUKTAN NE BULABİLİRSİNİZKİ
* * * *BEN SIRLARIN SIRRIYIM SIRRIMI BENİ ASLA ÇÖZEMİYECEKSİNİZ BEN SIR PERDELERİ ARKASINDAYIM O PERDELER HİÇBİR ZAMAN ARALANMAZ BENİM HAKKIMDA ÇOK AZ ŞEY BİLİYORSUNUZ BİLİNEN ŞEY ARTIK BİLİNMİŞTİR VE YÜCELİĞİNİ KAYBETMİŞDİR YÜCE OLAN BEN ASLA BÜYÜKLÜĞÜMÜ KAYBETMİYECEĞİM VE SİZLER BENİM GERÇEĞİMİ *HİÇBİR ZAMAN ÖĞRENEMİYECEKSİNİZ BENİM HAKKIMDA TARTIŞDIKLARINIZ SİZİN BENİM KATIMDA GÜLÜNÇ ŞEYLERDİR AMA SİZ ONLARI HAKİKAT SANMAKTASINIZ HADİ BİRAZ DAHA OYALANIN DURUN SİZLAR BENİ ANCAK EĞLENDİRMEKTESİNİZ ZAVALLI YARATIKLARIM BENİM

vgm.1 10-12-2007 14:02

Kurtkan arkadaş;
Boynuz kulağı geçer diye de bir söz vardır. Herzaman çırak ustasından kötü olacaktır diye kural da yoktur.

Hem tanrı beni ulvi amaçlar için yarattı diye de kibirlenmiyorum, bencede eğlenmek için yarattı.

Siz yukarıda ki bilgileri 1. ağızdan mı dinlediniz, yoksa olsa olsa mı yapıyorsunuz.

Yada amerikalıların bir sözü vardır "perception is reality" algı gerçekliktir veya algıladığın gerçektir.

Yani siz böyle algıladığınız için bunu gerçekmi zannediyorsunuz.

Saygılarımla;

10-12-2007 14:38

PEKER arkadaş yukarıda yazdıklarımı kafamdaki bilgi kırıntılarını bir araya getirerek yazdım ne kadar birinci el onu bilemem yani kimseden olduğu gibi alıp yazmadım herkesin gerçeği kendine göredir yani benim gerçeğim sizin gerçeğinize uymuyabilir tabii bu gerçeklilik ilmi olarak ispatlanmış düşüncelerin dışında daha ziyade metafiziksel konular da insanlar arasında değişik yorumlanabilir tanrı hakındaki düşüncelerim ise tamamen aydınlık değil neden niçin sorularına daha net bir cevap bulamadım böyle gidersede bulacağımıda zannetmiyorum yukarıda yazdıklarım ise bir düşünce fırtınası idi esti geçdi gtti

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:13 .