![]() |
ikibinsekiz... caizmi-haram mı
caizmi haammı tartışmalarına aldırmadan ya bana çıkarsa diye başlayıp *yukarıdan destek için çıkarsa walla cami yaptıracagım,fakire fukaraya yardım edecegim, parayı hayır işleirne harcayacagım. umut ve yalvarışlarıyla aldıgımız piyango biletine amorti bile vurmayınca günlük yaşamımıza döndük...
büyük ikramiyeyi cebe indiren banka müdürü ile noterin mimiklerinden ikramiye sahibini tahmin edemedik... kesin buna çıkmıştır yürüyüşü bile degişti. diye rehi alıp biletin yeriin söyletmaya çalıştıgımız garibanda çulsuz çıktı.ecerebilirse, dünyanın güneş etrafında bir tur daha atmasını bekleyeceiz milyoner olma umutlarımız için............... |
Re: ikibinsekiz... caizmi-haram mı
tur bitince yaşamak eglenmek şahane yılbaşı bahane sloganları eşliginde şampanya banyoları yaparak sokaklarda sabahlayan yoksul çocuklarn gecenn ayazında uzattıkları kagıt mendilleri görmezden gelerek, yada yoksul köşemizde karınc kararınca kurdugumuz zengin sofranın başında, her akşam yaptıgımz gibi teleizyon camından gelip mgeçen sanal eglenenın dalgınlıgıyla yeni bir yıla yeni yıllara daha girecegiz.........
|
walla başkalarını bilmem ama bana çıksa hepsini keyifle yerdim. ne de olsa haydan gelen huya gider ama önce bilet almak lazım taabi :)
benim öyle bi umudum olmadı hiç hayatta çalışarak ya da emek harcayarak neyi başarabildimse o bana yeter diye düşündüm. ama harbiden seneye bi bilet alayım ben bakarsınız bana çıkar ::):) |
isa peygamer dogalı aşagı yukarı 2007 yıl olmuş....
ama bu girdigimiz kim bilir ka milyonun cu *yıl.2007 de kötü şeyler oldu... tıpkı 2006 - 2005 de oldugu gibi. binlerce kadın erkek çocuk ipini koparmış emperyalizmin kurbanı oldu... milyarlarca kişi olup biteni kötü bir kovboy flmi izler gibi çaresiz ekranlarda izledi. kızıp sokaklara fırladık... ekranalrı kırıdk küfrettik.... |
soframızdan ekmegimizi çaldılar. babalarımızı analarımızı fabrika kapılarına koydular...
çocuklarımızı sokaklara kaptırdık.aman meşhur olayımda nasıl olursam olayım sapkınlıgı içinde küfür yemekten hoşlanan piskopatlara dönüşmüş holding yazarlarının, kötü yzılarını okumak zorunda kaldık... onları adam yerine koyup eleştirerek, daha da meşhur etmenin ıstırabını yaşadık... |
kendi üniversitelerimizde horlandık. yazamaz çizemez olduk.tüm ögürlüklerimiz gözlem altında iken sadece türban özgürlügüne takılmış devletlilerin gündemine bile giremedik...
yüzde sekseni abd karşıtı üniversiteleirmizde kahrolsun abd diyene bastılar cezayı... |
tankla tüfekle kovaladıgımz sömürgecileri kırmızı halılarla karşılamak zorunda bırakıldık.şahin in karayılanın 1920 de sopayla kovaladıgı fransızı antepe 2007 de davul zurnayla davet ettik.karayılanın mezarına üçbuçuk mesafede onlara yabanc sermaye diye toprak verdik...
gözünün üstünde kaşın va diyen bastı cezayı.malı götürenlerin borcunu ödeyebilmek için canla başla çalıştık.bu borçları ödeyebilmek için sokaklarda statda birbirimizin gırtlagına sarıldık.kırmızı ışıkta geçenden dayak yedik... ne bakıyorsun teres diyen üstümüze çullandı... devletlilerin çocukları damatları okyanıs ötesinde okurken havuzda gemicik yüzdürürken yada yumurta falan satarken *bizim çocuklarımız kpss kpds ales hasss.... gibi sınavlarda oyalandı..... |
sevgili dolfen, yazını cafeye taşıdım. Tartışmadan çok iç dökme biçiminde olduğu için burası daha uygun olur.
sevgiler |
ama 2007 yılında yaşadıgımız tüm sıkıntıları unutturacak gelişmeler de oldu...
geçen 4 ıla ragmenırak düşmedi... yoksul ırak halkı onuruyla mücadelesini srdürüyor... saldırganların birçogunu şimdiden tarihin lagımına attı. elinden çalınan herşeyi gei alana kadar direnecek... savaşacak öldürecek ve ne yazıkki ölecek.... ama düşmeyecek.... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:00 . |