![]() |
Mep Forum Yöneticisi oldu.
Mep arkadaşımız forum yöneticiliği önerimizi kabul ederek, sitenin aktif katılımcılarından
biri olmanın yanı sıra *yöneticilik sorumluluğunu da üstlenmiştir. Arkadaşımızı kutlar başarılar dileriz. YK |
Re: Mep Forum Yöneticisi oldu.
eşek eşek olunca semer vuran çok olurmuş. *:lol:
* *sevgili mep teşbihte hata olmazmış. Senin avatarınla ilgili yaptıgım bu küçük şakaya umarım kızmazsın. Her halde o güzel esprilerinle bu morukların arasına taze bir kan getireceksin. Dinozorların arasına hoş geldin mep. * *Böylece site yönetiminin gençleşmesi için ilk adım da atılmış oldu. *:lol: * * saygılarımla |
vaayyy mepim hayırlı olsun nefisto olmuş nükteli kaleminden pardon klavye tuşlarından şenşakrak(geyik) yazılarını bekliyoruz *.... özletme kendini kardeşim.Hayırlara vesile olsun
SAYGILAR |
Sevgili mep,
Dilaver "dinazor" derken kimleri kastetti bilmiyorum ama *:D *sevindim... Tebrikler ve başarılar... |
Sevgili mep, yeni görevinde basarili olacagina inaniyorum.
Tebrikler. |
Sevgili eşeği boyalı kafir *:lol: Yürekten kutlarım seni. Genç yaşına rağmen,bu sorumluluğun altından kalkabileceğini "Biliyor" olsam da, "İnancım" tam *:) Tank alayı komutanına dikkat et,ötekilerden zarar gelmez *:P *:lol: *:lol: |
Yahu frodo , koskoca turan dursun sitesinde adam kalmadımıda bu mep denen yarı deliyi
forum yöneticisi seçtiniz. bu akıl fakiri ,daha evli sazanla ,dul sazanı *ayırt edecek izanı yok :lol: (neyse mecburen, dümende olsa ), tebrik ederim mep. artık eşşeğine fiyakalı bir semer alırsın. yalnız bu ara siteye çok sık giriyorsun. eşşeğine yeni bir eksoz taktır. çiğ gazdan rahatsız olmayalım |
Vay beKKir'in çobanı vay :)
Seçim zamanı işin zor, artık Cemal'in yaŞŞar bile söz ister senden :lol: |
öSkür amcamnedesen haklısın.aBim koskocama prof borda duruyo..sen git*-katroboş..ona verme..orda nsona kime veri,rsen ver banane.. * :evil:
sate ben bu cEM abime bozuk atıyom. :P bileder adam bikerem *-len cEmal.naber kartdeşim.iyimin hoşmun..yoksam göründüün kadan boşmun :cry: *?Halın hatırın(kilimin *-satırın)nassı*? deyi bi hatır sorar*ikki sattır yazı yazar. Ahanda boraya tüpürdüm.benim hatırıma *-eenyümsek makamdan sorulmadıksıra *-bidaa bi sattır yazarsam.. hörgüçüm yaŞŞardan eeriolsun. kulaam beKKiri katlasın.. göbeem kamgurudangebbeş ossun.. sivrisinnekten fasla vızıldayım.. çeKKirgeden çok zıplayıp durayım... :evil: * * * *aha ikişbarnaa uzattım..biri obirnin üstünde..boz usta..boz... |
ah cemalım ahhh bunlara laf anlatmak zor tıpkı fıkrada olduğu gibi
KEDİ SÜTÜ İÇ Çocuk peltekmiş. Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki ''kedi sütü iç'' yazısını okumasını istemiş. Çocuk; - ''tedi tütü it'' demiş. Öğretmen bağırmış ve; - ''doğru söyle'' demiş. Çocuk yine; - ''tedi tütü it' demiş. Öğretmen acaip sinirlenmiş ve çocuğu dövmüş. - ''doğru oku dedim sana şunu'' demiş.. Çocuk artık canına tak etmiş; - ''Anatını Sittimin tediti ittene tu tütü'' demiş. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:53 . |