![]() |
selam
merhaba ismim ...... ......... trondheim dogumluyum norsk nasjonal kunstakademi de
gazetecilik egitimi aldim halen norvecte yasamaktayim ailem trabzonlu ve oldukca mutasip vede tutucu ben buna biraz uyuz olmak ile birlikte sesimi cikartamiyorum hayata ve yasama renk katan herseyden zevk aliyorum halen osloda yayinlanmakta olan fyr liv adli *siyasi icerikli bir dergide calismaktayim gerci ailem donerci olmami cok istiyordu ama ben gazateci oldum *:):): netortamındabubilgilerivermeksağlıklıolmadığıiçindeğiştirdim.pervane |
Re: selam
Aramıza hoş geldin gunnar, sevgiler
|
dinlerden özgürlüge hoş geldiniz gunnar
* * *saygılarımla |
Hoşgeldin günnar,
bütün bilgilerini vermen gerekmezdi. Malum düşmanımız pek çok. Avrupa'da Türklerin en çok yaptıkları iş dönercilik. Maşallah sektörü tamamen elimizde tutuyoruz. Ama yeni kuşaklar eskisi gibi bu işlere rağber etmiyorlar. Malum dönercilik yapmak için paraları saymayı ve döneri kesmeyi bilmek yetiyor. Yeni kuşakların eğitim gerektiren işlere yöneldiklerini gördükçe gerçekten seviniyorum. Gazetecilik yapmayı ben de çok isterdim, kesinlikle güzel bir meslek. Bu arada aramıza hoş geldin. Umarım zengin tartışmalar olur, bize Norveç'ten ilginç haberler aktarırsın. |
yahu şu gazetecilik işine beni de alın. En son gazetecilik yaptıgım 78 senesinde bizim patron 1170 sene ceza aldıydı. Benim yaptıgım da sadece gazeteleri paketlemek ve dagıtmak idi. Şimdi iyi br patrona talibim. Tecrübem de var . *:lol:
* * saygılarımla |
gercekten bende ozgur bir dusunce ortaminda olmaktan mutlu oldum size aslinda *calistigim derginin
web adresini vermek gibi bir niyetim yok cunku ben ozgur ve hur hic bir dusunce tarzina *mudahale etme ve edilme taraftari degilim bide ozur dilerim acemiligime bagislayin forum ortamina ilk defa giriyorum ama dediginiz gibi bir ara karikatur olayinda az daha hedefe kilitleniyordum :):):) |
Hoşgeldin Gunnar
Kuzeyden bizlere haberler ,gazetenizde yayınlanan ilginç yazılar ,gönderebilirsiniz. Birde oradan ,burası nasıl görülüyor. Malum biz akvaryumun içindeki balığız,siz dışardan nasıl görmektesiniz? Katılımınızın devamını dilerim Saygılar |
wallahi norvecceden turkceye seve seve tercume yaparim ve zevk duyarim neden olmasin
|
Gunnar, cok sevindim aramiza katildigina. Skandinav ulkelerinden bazi dostlarim olmustu hayatimda ama nedense en cana yakin olanlari Norvecliydi. Senin de buna bezer bir tecruben oldu mu? Yoksa bana mi oyle geldi.
|
evet *hali gerci disardan bakinca soguk insanlar diye gorunurler ama bunun nedeni duygusal bir toplum olmalari birde malum turkler *gibi herseyi kolay kabul etmemeleri her zaman sorgularlar
elestirirler :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:23 . |