![]() |
Hiç aşık oldunuz mu?
Özellikle ateist olan arkadaşların aşk kelimesine verdikleri manayı merak ediyorum?
Bir inanır olarak AŞk deyince ne anladığımı söyleyim. Aşk , sarhoşluğun bedava ve helal elde edilmiş halidir....Ve aşk tek taraflıdır. Yorumlarınızda aşk, sevgi ve şehvet kelimeleri aralarındaki farkı göz önünde tutmanızı önemle istirham ederim. Selamlar. |
Re: Hiç aşık oldunuz mu?
Yorumlarınızda aşk, sevgi ve şehvet kelimeleri aralarındaki farkı göz önünde tutmanızı önemle istirham ederim.
OKİNONO o zaman ben ilahi aşktan başka aşk tanımam oki :lol: |
aşk zamanın durdugu andır oki. Sevdiginle beraber iken zamanı fark edebiliyorsan aşık degilsin demektir.
* * saygılarımla not : güzel bir konu ama zorunlu olarak cafeye taşınacak. |
Yav dur gözünü seveyim koyma cefeye. ben şimdi bunu dini bir serbest konu ile bağlayım da yeri bura olsun.
Evet. aşk sorusuna devam. Aşk ın bilimsel sonuçlarının inaçlardaki vektörel eğrilerdeki kolerasyon katsayısı ile analizinin evrimsel düşünmsel amaçların toplumsal kavramlara etksi ile bakkalhamdinin sattığı kurtlu prinç ile alakısı nedir sizce? *:D Hah tam oldu. Bilimsel de ekledik. Şimdi burada dursun ne olur. Hem adı üstünde , Turan, d u r s u n. Turan aşk da demektir bir anlamda. Selamlar. |
Aşkolsun :lol: *:lol:
|
AŞIK OLDUĞUM ALLAH VAR...
|
o zaman kendini ona ada spartan. Al hırkayı düş yollara ve insanlara allah aşkını aşıla. Mülkiyetten paradan uzaklaş ki dediklerine inanbilelim.
* *saygılarımla |
Aşk.. çok sevmektir..vazgeçememek..hep onu düşünmek..herşeyde onu görmek istemek.. ve herşeyi onun uğruna yapmak...
Onun uğruna; mesela kainatı yaratmak... 8O .. Dimi sevgili Oki... :lol: .İslami inanca göre Rabbimiz Habibi uğruna yaratmıştır kainatı... :cry: Bak dini bir siteden alıntı: "yaşadığımız alemin şerefine yaratıldığı" allahın habibi, ümmetinin sevgilisi. herkesin kendi derdine düşeceği din gününde ümmetim diyebilecek kadar bizi seven, bize düşkün . fedakarlığın, sevginin, güzel ahlakın, samimi bir insan olmanın sembolü. canlı cansız her şeye sevgi ile ve rahmet ile yaklaşan eşsiz bir insan. ashabına çok düşkün en ufak sıkıntılarını paylaşan, bizlere kardeşlerim diyerek iltifat eden, eşsiz bir peygamber. örnek bir baba, örnek bir eş, örnek bir peygamber, örnek bir komutan, örnek bir devlet başkanı, örnek bir hakim, her şeyiyle hayatımıza kılavuz edinmeye çalışmamız gereken, allahın habibi, ümmetinin gözbebeği, medinenin gülü, sevgili peygamberim... seni çok seviyorum allah şahidimdir! ................... * * * * * * " |
dilaver para canavarı oldugumu kim soyledi sana...
|
Su soyundu
Aşk zaten çıplaktı; Su aşkın koynunda ısındı Aşk, kız dı. Su aktı, su yatağında aktı Su akarken ak tı. Sudan leylek içti, Aşk leylek oldu. Leylek, bebek Bebek, sorumluluk Sorumluluk, saygı Saygı, yeniden aşk oldu. Çöpe atılmış aşk mektupları kazanılmış kağıt oldu. Tertemiz. Su soğudu. Aşk giyindi. Yatak artık Ilık. Kalan, sadece yirmi yıl sonra bile hala seni seviyorum diyebilmek. Perde kapanır. Su havaya Aşk yaşama sarılır. Aşk artık özgürdür. Yuvayı yapan “dişi kuş” Anladın mı Kartalın feryadını. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 2008/Mekan 50 yaşına giren eski tüfek bir ihtiyara tiyo olarak yazılmıştır * :D *:D *:D |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:56 . |