Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   merhaba arkadaşlar!!!! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5825)

bad_religion 26-03-2008 21:42

merhaba arkadaşlar!!!!

merhaba arkadaşlar!!! Öncelikle bu sitenin kurucularına çok teşekkür etmek istiyorum, insanları bir internet sitesiyle de olsa bilgilendirdikleri için (ve tabi cesaretleri için). Turan Dursun'la başlayan dini sorgulama serüvenim ateizmle sonuçlandı. Bir gün kitaplıkta tesadüfen bulduğum Turan Dursun'un Din Bu isimli kitabı benim düşüncelerimi 180 derece değiştirdi. Turan Dursun'dan sonra bu konuya çok kafa yorup çok araştırma yaptım ve en sonunda bir sonuca vardım. Turan Dursun bana, benim ve milletimin inandığı şeylerin aslında ne olduğunu gösterdi. Bana, tarihte insanlığın gelişmesinde ve ilerlemesinde hep aleyhine boy gösteren, insanları birbirinden ayırıp aralarına ırkçılık politikası koyan, kendi dogmalarıyla uyuşmayan insanları yok etmeyi emreden ve dogmalarından başka doğru tanımayıp yüzyıllar geçse de buna bağlı kalan dinlerin gerçek yüzünü gösterdi. Bu yüzden Turan Dursun hayatımda beni en çok etkileyen insanlardan bir tanesiydi. Her ne kadar öldürülmüş olsa da bence o ölmedi işte bunun kanıtı da bu internet sitesidir. Ülkemizde ve dünyada son yıllarda gittikçe güçlenen karanlık zihniyete karşı dirençli olabilmemiz için bu ülkenin yeni Turan Dursunlar'a ihtiyacı var. Unutmayalım ki büyük bir karanlığın içinde küçük bir mum ışığı bile kolayca farkedilir. Bizler bu mum ışığı olarak karanlıkla savaşıyoruz. Mücadelemizi sürdürdüğümüz sürece, ben eminim ki bu savaştan galip geleceğiz.

metalheart 26-03-2008 21:46

Re: merhaba arkadaşlar!!!!

hoşgeldin bad-religion...

dilaver 26-03-2008 21:49

aramıza hpş geldiniz bad religion. İyi katılımlar diliyorum.

* saygılarımla

zapata 26-03-2008 21:50

sayın bad_religion

Sitemize hoşgeldiniz. Katkılarınızın bizleri dahada güçlendireceğini umarak, aydınlanma çabamızda aramızda olmanızdan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Saygı ve sevgilerimle...

thunderpoint 26-03-2008 21:51

Sevgili bad religion, hoşgeldin..

Sevgiler...

lionking 26-03-2008 21:52

hos geldin bad_religion.

gozeneli 26-03-2008 22:21

Aramıza hoşgeldiniz bad relıgıon

eger şimdiye kadar okuma imkanı bulmadıysanız size birde Prof. İlhan Arsel'in kitaplarını önermek isterim.

Ama tabii en güzel kaynak, islam dinini anlamak açısından, elbette Kurandır.

Ah diyorum herkes anlayarak okusada neye inanıyorlarmış bir görseler

saiullah 27-03-2008 00:15

hosgeldiniz bad religion

purple_angel 27-03-2008 11:14

bad_religion hoşgeldiniz

evrensel-insan 27-03-2008 19:27

Saygideger bad-religion;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:00 .