![]() |
Vgm Forum Yönetisi seçildi
Vgm arkadaşımız forum yöneticiliği önerimizi kabul ederek site katılımcı üyeliğine görev alma
sorumluluğunu ilave etmiştir. Kutlarız. YK |
Re: Vgm Forum Yönetisi seçildi
kendisini kutluyor ve kolay gelsin diyorum.
* *saygılarımla |
Bu siralar yonetimde bir atak bir atak. Eli kalem tutan herkesi askere yaziyorlar. Demek ki artik eskilerin gitme zamani yaklasiyor.
Hayirli olsun vgm. Iyi bir karar alinmis. Buyuk katkilarinin olacagina inaniyorum. Basarilar. |
Yerinde bir karar. Hem aydoe'nin hem vgm'nin yönetici oluşunu çifte bayramla mı kutlasak ne yapsak ? *:D
Kutlarım. Başarılar dilerim. Saygılar |
Yeni görevinde basarilar Vgm.
|
Sevgili Vgm,
*Seni yonetim saflarinda gormek beni cok memnun etti. Cussenele degil de, degerli bilgilerinle kutleleri isik hizindan da cabuk cekebilecegine inaniyorum. Yeni gorevinde basarilar.... |
Saygideger vgm;
Yeni gorevinde basarilar dilerim. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sevgili vgm, tebrikler...
|
sevgili peker abim
tebrik eder , başarılar dilerim... |
sevgili vgm, atalar ''tebdili mekanda ferahlık var'' demişler. senin ferahlığın mekanı tebdil etmenle değil ,
mahlas (nic) *tebdil etmenle oldu. değişen ismin sayesinde, turan dursun sitesinde iyi bir mansıba sahib oldun. :lol: seninde*'' mansıb'' için söylenmiş bir şiirle ,yeni görevini kutluyorum HÜDA DAVET EDER Hüda davet eder elhamdülillah Bu can dosta gider elhamdülillah Hakikat Şehrine Çün rihlet oldu Gönül durmaz uyar elhamdülillah Duyaldan can ü dil vaslı habibi Hem okur hem yazar elhamdülillah Yakın geldi tulua Şems-i ruhum Bugün kevnim doğar elhamdülillah İlim dedikleridir halveti yar Kamu ağyar gider elhamdülillah Şehadet mansıbıdır ali mansıb Bize veriliser elhamdülillah NİYAZİ MİSRİ * * * * MANSIB= Hizmet memuriyet |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:01 . |