![]() |
Zeitgeist Adlı Video Belgeselin Hıristiyanlıkla İlgili Bölümü (Part I)
2006 yılı yapımı Zeitgeist (Çağın Ruhu) adlı video belgeselin Hıristiyanlığın eleştirisiyle ilgili olan birinci bölümü altyazı montajı tarafımızdan yapılarak sitemizde yayınlanmaya başlamıştır.
Büyük beğeni alacağını tahmin ettiğim Zeitgeist Part I sitemizin "Hırsitiyanlığın Eleştirisi" bölümünde yayınlanmaktadır: http://www.turandursun.com/index.php...11_articleid=2 Belgeselin bu bölümü 26 dakika 21 saniye sürüyor. Belgesel bir bütün olarak ise çok yakında sitemizin başka bir bölümünde yayınlanacaktır. |
yav ben bunun alt yazılı tamamını izledim bir yerde ama. Boşuna uğraşmasaydınz. Ama nerede izledim ?
Düşün oki düşünnn... |
Alıntı:
|
|
Bu video blip.tv sitesinde Türkçe altyazılı olarak yer alıyor. Ancak bazı bakımlardan bizim sitemizde de yer almasında büyük fayda görüyorum:
1-blip.tv kapanırsa veya videoyu kaldırırsa bir boşluk oluşacak. 2-blip.tv'deki görüntü kalitesi bozuk. 3- zeitgeist kelimesinin Google'da Türkçe aramalarında blip.tv sitesi çıkmaz ama turandursun.com çıkması ihtimali yüksek. 4-Bu videoyu Türkiyeden bir site yayınlamıyor veya yayınlayamıyor. Ancak linkini veriyorlar. turandursun.com olarak böyle bir yayında öncülük yapmamız adeta misyonumuz gereği diye düşünüyorum. |
kesinlikle katılıyorum, bu tür meteryaller bizim sitede ilk elden verilmeli.
saygılarımla |
Merhaba Arkadaşlar,
Henüz konu açacak mesaj sayım yok sanıyorum fakat Zeitgeist belgeselini ben bu linkte tüm partlarıyla paylaşmıştım. http://ateistplatform.ipbfree.com/in...0&hl=Zeitgeist 7 part halinde belgeselin tamamıdır.Türkçe alt yazılı. Umarım işinize yarar. Sevgiler... Not:Bir mesaj sonra Dinlerden Özgürlük Grubu üyeliği için kime başvurmam gerekecek? |
Profilinize girdiğiniz zaman soldaki linklere göz atarsanız D.Ö grubuna nasıl üye olabileceğinizi görürsünüz.
Selamlar. |
Teşekkür ederim.Sanırım bu mesaj 10. olacağından girebileceğim.
Saygılarımla... |
Alıntı:
KARDES BENDE BU BELGESELIN TURKCE ALTYAZILI DVD DIVX I MEVCUT,EGER GEREKLI OLURSA YURTDISINDA YASAMAM ONEMLI DEGIL SIZE ULASTIRIRIM.ESEN KALIN |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:29 . |