![]() |
ayrım yapmadan, gruplara bölmeden selam
müslüman, ateist, hristiyan, agnostik, vs... herkese selam ederim ve şimdiden hoşbulduk diyorum.
bundan birkaç sene önce anadolu üniversitesi kütüphanesinde gezinirken, elime bir kitap geçti. adı KULLETEYN di ve yazarının adı turan dursun du. yazarın adını duymuştum, faili meçhullerden biriydi,( elbette ki yakalananlar gerçek katiller değil) ama kitabın adı ilgimi çekmişti ve orada okumaya başladım, kafamı kaldırdığımda görevliler kütüphaneyi kapatmak için beni bekliyorlardı. işte turan dursunla böyle tanıştık. daha sonra din bu dedi ve tabularımı yıktı (en azından salladı) ama bilmiyordu ki bizim nesil, devletten, polisten, askerden, siyasetten ve hele dinden korkutularak yetiştirilmişti. aman yapma oğlum!!!!! aman etme kızım!!!!!siyasete bulaşma işkence ederler, darbe yaparlar uzak dur!!!!!günah işleme yanarsın!!!!allah taş eder!!!! dinden hala korkuyorum, inanmamaktan korkuyorum, bir taraftan da mantığım turan dursun haklı diyor. evet buraya müslüman mahallesinde salyangoz satabilenleri dinlemeye geldim. ya işinin erbabı bir tüccar olacağım, yada iflas edeceğim... |
Sayın salyangoz tüccarı
Burası pek de müslüman mahallesi degil, onun için ticaretinizi serbestçe yapabilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. İyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Sayın Salyongoz tüccarı,
Hoşgeldiniz kalıcı katılımcı olmanızı dilerim. sevgiler |
Sn. salyangoz tüccarı,
Hoş geldiniz. Anlatımınız ile anlıyoruz ki siz tüccar değilsiniz. Siz salyangoz tüccarının etrafında salyangozlara ilgi ve alaka ile bakan mahallelisiniz ;) Diğerlerinden farkınız; ne tüccara ne de salyangozlara küfretmiyorsunuz. Onları lanetlemiyor ve kınamıyorsunuz. Onlardan kaçmıyorsunuz. İnsani duygularınızla bu canlıları ve tüccarlarını merak ediyor ve öğrenmek için ilgileniyorsunuz. Velhasıl kelam, bizce isminiz cisminize oturmamış. |
sevgili salyangoz satıcısı aramıza hoşgeldiniz doğru yerdesiniz aktif olmanızı paylaşmanızı dilerim...
müslümanlar mahallelerinde salyangoz sattırmaz dikkat edin :) |
Sn. salyangoz tüccarı doğru yerdesiniz..Hoş geldiniz.Paylaşımcı ve katılımcı olmanız dileğiyle
|
sevgili salyangoz tüccarıhoş geldin
umarım sonun eski hayali ihracatçı ve salyangoz tücccarı:D sonun hasbi menteş gibi olmaz |
sayin salyangoz tüccari,öncelikle hosgeldin,Bende Turan Dursunu, Allahi ararken aldigim kulleteynle tanidim tabiiki tam olarak tanimam tesadüfen girdiyim bu sitede oldu,1000 yilin Adami ama ne yazikki Dünya bundan habersiz,tekrar hos geldin.
|
hoşgeldin diyenlere tekrar hoşbolduk diyorum.
burada o kadar çok bilgili ve kültürlü insan var ki, inanın siteyi aylarca sadece takip edebildim ve okuyup inceledim, yazmaya cesaret edemedim. evet sonunda üye oldum ve naçizane kendi çapımızda yorumlarımı paylaşacağım. umarım yanlış yaparsak bunun kasıtlı olmadığını anlarsınız çünkü, amacım kimseye küfretmek aşağılamak değil, sadece kendi doğrumu bulabilmek.. |
Hoşgeldin salyangoz tüccarı :)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:20 . |