![]() |
Fethullah Gülen :Dayak yiyen kadın karete öğrensin
"Kocası tarafından dayak yiyen kadın, çocuğu yoksa boşansın... Evinde sigara içiyor, eşi ve çocuğu sigara içmiyorsa, o eş ve çocuk babayı mahkemeye versin... Eşinden dayak yiyen kadın, karateye, judoya gitsin. Eşi bir tokat vuruyorsa o da karşılık versin iki tokat atsın..." Bu çarpıcı düşünceler uzun zamandır ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'e ait.
Asıl Karşılık Vermemek Suç: "Dövme haksız yere yapılan fiili bir saldırıdır ve suçtur. Bu saldırya karşı nefsi müdafaa meşrudur. Hatta müdafaa etmeme ayrı bir suçtur denebilir." Kaynak: http://www.radikal.com.tr/Default.as...&CategoryID=77 Arkadaşlar Fethullah Güleni artık eleştirmeyi bırakın yani :) Onun bugün söyledikleri geleneksel (erkek)Islam yorumundan ne kadar da uzak. Amerika'da yaşamak ona yaramış. Feministlere bile ders öğretecek kıvama gelmiş. |
aikido daha iyi karete şiddet içerir..:D:D
|
fethullah gülen müzmin bekar
atlar demişki .BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY:D |
Bence kocasından dayak yiyen kadın, judoyla karateyle ona gerektiği gibi
karşılık veremez, en iyisi kadın boks çalışsın boksör olsun, hatta evde bir boks ringi kurarak, çıksınlar ringe orda dövüşsünler, çocuklar da seyirci olsun... Örnek aileyi oluştururlar böylece... Mantığa bak... Amerika bu kadarcık yarayabilmiş hocaefendiye, |
Bir zamanlar Bruce Lee hayranı idik.
Filmlerini kaçırmaz, posterleri ile odamızı kaplardık. Çocukluktan gençliğe geçişimizde örnek rollerden biri idi bizim için. Eski zamanlarda :) Bruce LEE'nin kadınlar için verdiği bir seminer ve ders gösterisi gibi bir belgesel hatırlıyorum. (Umarım yanlış hatırlamıyorumdur) -Bize sarkıntılık eden erkeklere karşı ne yapabiliriz. Diye soruyordu bir bayan. Hiç duraksamadan cevapladı dövüş ustası. -İlk yapacağınız kaçmak olsun. Bir bayanın bir erkeği güç ve teknik dahi olsa alt etmesi çok zordur. Kaçın. -Kaçamıyorsanız şimdiki göstereceklerimi yapmaya çalışın. Bu hareketler size fırsat sunar sunmaz yine kaçın. Bu, işin espirisi olsun. Ne kadar anormal bir şeyden bahsettiğimizi fark ediyoruz. Şiddet ve aile içi şiddet. Ve maalesef toplumumuzda 7 den 70 e herkesin herkese uyguladığı bir yol. Beyinler kiralık olunca vücutlar kullanılır. |
Bana dayak atan adamı hiç tereddütsüz bende pataklamak isterim... Ben isa değilim öteki yanagımı da çevireyim... Şiddet hiç hoş değil :D
|
Fetullah Gülen'in ilk önce kendisi karete öğrensin...
|
Funkuda öğrenmeli bana kalırsa..daha komplike bi uzak doğu sporudur..bayan arkadaşların daha çok işine yarayabilir..:D
|
Fettoş akıllı adam,
teze-anti tez yaparak kadını dövmesi kendi sistemi içerisinde mübah görüyor ve taraftarlarına kadınlar şunu öğrensin bunu öğrensin takiyeleri ile bunun doğru olduğunu üstü kapalı olarakta sunuyor, tabi anlayana. |
Fethullah Gülen serkeşlik yapan kadını dövün ayetiyle oluşan geleneksel islami değerleri eleştiren seçenekler sunuyor. Benim dikkatimi bu çekti.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:31 . |