![]() |
kendi şiirini paylaşmak isteyenler..
arkadaşlar şiirlerinizi burada toplayalım..herkes kendı yazdığı şiirleri paylaşsın..
ilk şiir benden olsun.. benım ilk ve daha tek olan şiirim..yeni yeni gırıyoruz edebıyat moduna.. devamı gelecek inşALLAH PARADOKS bende gezen tadımlık şiirlerdi.. dört satırdı iki cümleydi.. dudaklarında çırpınan o sıcak tad.. hiç çekinmeden ruhuna değmeliydi.. anlamalıydın bende pişen sevdayı.. sunmalıydın en mahrem duygularını.. ay aydınlık gecede yıldızlar.. önümüze bir bir dökülmeliydi.. tadımlık şiirlerdi bende gezen.. dört satırdı iki cümleydi.. ruhuna işlemeliydi:nakışı ben ey yarım kalmış itirafım..! en güzel şiirler seninle kirlendi.. (ilk kez denedim şiir yazmayı ve böyle bir şey çıktı..sizden de bekliyoruz arkadaşlar:)) |
Devamını bekliyorum güzel yazıyorsunuz.
|
Beddua
Tanri baba sürüm sürüm sürünesin cehennemlerde yanasin kör kuyulara düsesin sen zalimin yardimcisi seytanin ortagi yoksulun talihsizligisin düs yakamizdan cek git artik belkide coktan gittin geride zulmuni birakarak birgün devran döner sende gününü görürsün bilmem hangi kantar ceker bu günahlari |
Mevlüt'ün şiiri Mevlüt gibi olmuş..
Tanrı varsa şiirinizin bir anlmaı olabilir. Anlamadığınız için şşikayet edersiniz. İsyan ederseniz kızarsınız bana adil ol dersiniz. Bunların hepsi makul.. Ama Tanrıyı ret ederek Tanrı'ya kızanlara bir türlü akıl sır ermiyor. Adı üstünde cehalet; parayla değil ki Allah vergisi :) Selamlar |
Dini içerikli şiirler yazıyorum. İşte laik zulmü anlatan kısa ama etkili bir şiirim.
Bülbül Niyağğ? Niyağğ ağlıyörsün bülbül?! Zülzül secerinde boynu bükük bir sümbül. Öter Muhammed deyuu deyuu! Niyağğ?! Niyağğ ağlıyörsün bülbül?! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:16 . |