![]() |
Öyle olsaydı böyle olsaydı
Frederich nietsche diyanet işleri başkanı olsaydı
Darwin diyanet işleri başkan yardımcısı freud nakşibendi tarikatı lideri(cemaatine ne yaptırırdı acaba):) Hitler adalet bakanı Cengiz han kültür ve turizm bakanı Hasan sabbah saadet partisi lideri yavuz sultan selimle napolyon koalisyon kursaydı(Yavuz ona şöyle derdi heralde s.ktir lan bre kafir):) Che guvera muhalefet partisi lideri Usame bin ladin istanbul emniyet müdürü Stalin milli eğitim bakanı Aristo bizim köyün imamı Büyük iskender mahallenin muhtarı Cumhurbaşkanı sayın Sezar:) Baş müzakereci Ayetullah humeyni Ekonomiden sorumlu devlet bakanı push Dinlerarası diyalogcu mao Nasreddin hoca maliye bakanı olsaydı(Bütün parayı çocuklara dağıtırdı) Fatih sultan mehmetle troçki kanka olsaydı Ne olurdu acaba böyle bir ülkede yaşarmıydınız arkadaşlar işte benim ütopyam Allah bu ülkede yaşayanlara sabır versin:D |
Ben istemem böyle şehir ben böyle isterim
İstanbul'un Eski Mısır şehri gibi olduğu
7,5 milyon İstanbul şehri ama sadece Kıptilerin yaşadığı Sadece dinsel olarak;Kıpti Kiliseleri İstanbul'un Firavun'un olması;O da ben:D Firavun'un İstanbul'da 2 tane sarayı olduğu Yanımda güzelleri güzeli bir kraliçemin olduğu:) Arabanın olmadığı tek şehir olduğu Sadece at arabasının bulunduğu, şehir dışında havaalanın olduğu Evlerin 2-3 Katlı bahçeli,havuzlu villa olduğu isterim Diyanet işlerinin olmadığı Sadece firavun,kraliçe,maliye yardımcım,generalin olduğu bir de bunları isterim:) |
Bu da benim hayalimdeki ülke
Kimsenin açlık çekmediği
Fikirlerinden ve düşüncelerinden yargılanmadığı Herkesin eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu Kimsenin torpille işe alınmadığı Herkesin çalışıp ürettiği Bilinçli eğitimli olduğu Sözde değil gerçekten demokratik olduğu Bilimin birinci planda olduğu Hurafelere kimsenin inanmadığı Ve dinlerden özgür bireylerle dolu bir ülke..... Birde Atatürk'ün reisi-cumhur olması yeniden...... Varsa bildiğiniz böyle bir yer Olmak istediğim yer orasıdır....:D |
seni estonyaya ya da hollanda civarlarina cekelim o zaman sevgili akinci-32 :D
saygilarimla |
Az sabredin bütün özlediğiniz, beklediğiniz tarihi şahsiyetleri klonluyacaz ;)
|
sevgili Dr. Hümanist
Türkiyeden değilde istanbuldan gidebilme imkanım olsaydı giderdim ama beklemem lazım bi üç sene daha.... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:14 . |