![]() |
tanışalım
herkese merhabalar. ben mehmet istanbul da ikamet ediyorum. özel bi eğitim kurumunda öğretmenim. tanrıya inanmıyorum ve bu tür kavramlar benim için hiç bişey ifade etmiyor. turan dursunun bi kitabını okumuştum rastgele nette gezerken bu siteyi buldum ve bana hitap eden bişeylerin oldugunu anladım. karşılıklı saygı ortamında tartışıp fikir alışverişi yapabileceğim bi site zannediyorum. çünkü din ve inanç üzerinde yaptığım tartışmalarda bi çok arkadasımın bana bakış açısı değişti bikaçıyla irtibatım koptu ve ben artık butür olayları yaşamak istemiyorum. inananlara saygım var ve artık bizlerinde değerlerimize saygı gösterilmesini, tartışma sonlarında küfürlerin olmadıgı seviyeli ortamlara ihtiyacımızın olduguna inanıyorum. ( bu arada eğitimci arkadaslarla özellikle tanışmak isterim. ) görüşmek ümidiyle
|
Saygideger yilmaz83;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Saygideger yilmaz83;
bu tür kavramlar benim için hiç bişey ifade etmiyor-yilmaz83 Bu konuda, senle hemfikiriz. Ama, umarim; kendine izahedebildigin bir tanri kavrami vardir. Cunku, tanriyi ortaya koyamazsan; ondan arinmak, mumkun olmaz. Saygilarimla; evrensel-insan |
sayın yımaz83
Aramıza hoş geldiniz. İyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Hoşgeldiniz..
saygılar |
hosgeldiniz yilmaz 83,
Bu sitede hem egitiliyor, hem de egitiyoruz. Sizin de katkilarinizi bekliyoruz. |
Hosgeldin yilmaz83.
|
sevgili yılmaz;
fikirlerini paylaşma ihtiyacını,seninle aynı görüşte olan bu sitede giderebilirsin.katılımcı olman dileğiyle.. |
Sn yılmaz83 ;Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..
|
Sevgili Yılmaz, hoşgeldin..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:27 . |