![]() |
Şeker Bebekten Namazın Önemine Dair Video
Ne desem boş...
http://vimeo.com/2634577?pg=embed&sec=2634577 |
çocukları da alet ediyorlar ya küçücükken beyin yıkıyorlar ya ne desek boş kappapi....
|
çocuk daha çabuk ezberler ve öğrenme açlığıda var ya bundan yararlanılıyor işte, zaten çocukken hepimizede aynı şekilde davranılmadı mı ?acı ama maalesef gerçek!...:(
|
benim oğlan bu konularda çok cahil yetişiyor.
4. sınıfta din dersine girdiğinde öğrenecek namaz mamaz vs. vb. şeyleri ama umuyorum ki o zamana kadar zorunlu din dersini kaldırırlar da gereksiz şeyleri boşuna öğrenmemiş olur. bu arada oğlum 2. sınıfta.... |
Bu çocuğun geleceğini varın siz düşünün..Yıkanmış ve tek düze bir beyin..Düşünme sistemi gelişmeyecek..Milyar nöronundan yalnızca yarısını kullanabilecek bir ileri iki geri..İşlevsiz,durağan bir beyinle nasıl kendine faydalı olarak yaşasın, analiz sentez yapamayacak olan bir zihin yapısıyla..Biz de hala hayaller kuralım,gelecek nesillere güvenerek,bunlar belki Türkiyeyi ileri götürebilirler diye..Zavallı çocuk..Zavallı bizler..
|
Bir kaç sene sonra bu kızı nikahlarlar ondan bi kaç sene sonrada 50li yaşlarda birinin koynuna sokarlar.Ailesinin örnek aldığı müslaman kız modeli gibi.
|
bence tam da dini anlatan bir video olmuş.çocuklara masal anlatılır,çocuklar da gerçek sanıp inanırlar.ben,tatlı bir çocuğun ağzından bir masal dinledim.çocuğum anlattıklarını tabi gerçek sanar.burada asıl olay,bunu dinleyen yetişkinlerin bu masallara inanması.
hadi beynini yıkamışsıınız çocuğun,ama;o kafasındaki türban ne oluyor?o da mı tahrik eder?6 yaş 9 yaş anladık da,bu sanki küçük kaçmamış mı?gerçi,1 yaşında bile olur diyen arap efendiyi de dinlemiştik geçen gün :) saygılarımla |
Bu kız türban takmaya doğduğu gibi başlamıştır. Doğumunu tamamen kadınlardan oluşan bir doğum ekibi yapmıştır. Hemen akabinde de başına türbanını bağlamışladır.Ne de olsa başı açık ufak bir kız çocuğunu gören biri günaha girer aklından kötü şeyler geçirir. :@
|
Alıntı:
Sevgiler |
Küçük kız ne kadar da tatlı anlatıyor. :)
Gerçi ne anlattığını kendisi de bilmiyor. Ohh bir de başörtüsünü takmışlar çok da şirin olmuş. Şu müslümanlar işini biliyor. Ne demişler :Önemli olan ne anlattığın değil, nasıl anlattığındır. :confused: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:13 . |