![]() |
Mep Forum Yöneticisi Oldu
Mep sorumluluğuna kaldığı yerden devam ediyor. Bunun için teşekkür filan etmeyeceğiz, yapması gerekeni yaptı o kadar. :p
YK |
yahu frodo Y.K.'nın hata yaptığına:D inanıyorum.
bir kuyruklu eşşeğine(sanki kuyruksuzu varmışda benimkide işgüzarlık) bile sahip çıkamayan adama yöneticilik yakışırmı bilmem:rolleyes: |
Varya geçen sefer bi sorumluluk yüklemeye kalktınız..
aşırı yüklenme oldu 5 ay hastane köşelerinde hava değişimlerinde,süründüm.. ölüyodum beee...! eğer bu seferde bişey olursa varya.. öbür tarafta iki elim yakanızda.. |
http://img382.imageshack.us/img382/7...oncugu2lh0.jpg
Selamin kavlen! çocuğun başına yiine bir hal gelmeden önlem alayım bari:) Kolay gelsin Mep. Çok sevindim. |
Kader arkadaşım yeni görevinde başarılar dilerim.
Adaletin hz. ömer adaleti gibi olur inşallah !:) |
Saygideger mep;
Bende yeni gordum. Demekki gozumden kacmis. Prozac02' ye de konuyu gundeme getirdigi icin tesekkurler. Yalniz hatirlatayim, bu is kuran kursuna benzemez. Yeni sorumlulugunda basarilar dilerim. Saygilarimla; evrensel-insan |
Mep abicim
Canım meleğim Aferin sana:) yönetici olmuşsun Yeni gördüm,senin adına en çok ben sevindim Sen bu sorumluluğu taşıyabilecek görevini en iyi yapabilecek kadar Dürüst bir meleksin:) Tekrar kutlar ve görevinde başarılar:) |
Beş gittin, hoş geldin mep..
Mod'luktan ala hava değişimi mi olur. En değişik hava mod havasıdır bilmez misin? :) kolaygele |
Sevgili Mep'in bu işi en güzel şekilde yapacağını biliyorum..Kolay gelsin..
Sevgiler |
Sevgili mep'im,
Seni evlendirmemize bir adim daha yaklastin.:) Yürekten kutlarim seni. Basarilarla dolu saglikli,mutlu günler dilerim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:59 . |