![]() |
prozac02'de Forum Yönetiminde
prozac02 arkadaşımız forum yöneticisi oldu. Aldığı sorumluluk için teşekkür
eder başarılar dileriz. YK |
Saygideger prozac02;
Yeni gorev ve sorumlulugunda, basarilar dilerim. Saygilarimla; evrensel-insan |
Prozac abicim başarılar:)
Yaa,aşk olsun size:( Mep abi,prozac abi,dr humanist abi bile yönetici oluyo Beni kabul etmiyorsunuz yaa:(:D Dilaver abi tesüf(bunun yazılışı böyle miydi) ederim:D:D |
Ben dedim abi...
Kursa gidicek kadroyu tamamen safdışı ettiler.. Kuran kurslarını ve hocaların akıl sağlığını kurtardılar.. Eh bu amellerinden sonra..Cennette bi dere kenarında mangal yaparlar artık.. Prozac abim.. nabalım abi ..yapıcak bişey yok.. takunyaları dolaba kaldır sen..:D Rasyoooo...! Yav adamın yazdığına bakın.. Mep abi,prozac abi,dr humanist abi bile yönetici oluyo.(Rasyo) ne demek yani Bile...? Yav sen bizi beğenmiyonmu, bizde yönetici olacak vasıf yokmu yani..? :D |
Türkçem içim sorry.B*k gibi Türkçe'm işte:D:D
Sen bana bakma mep abi sen yoluna devam |
Sevgili prozac, tebrikler...
İyi çalışmalar... |
prozac dost,
Sana modluk yakışır ;) Seni en kalbi duygularla upps :confused: pardon devrimci bir ruh ile selamlıyorum :) |
Basarilar dilerim sevgili prozac.
|
Hani seni müslüman yapıcaktım prozac02 hiç avans vermiyosun bana bak bide mod. luğu da kabul etmişssin:)
Başarılar dilerim Allah yar ve yardımcın olsun;) |
Sevgili prozac.
Modluga dalıp da ana sayfa haberlerini ihmal etmemeni temenni ederim . Yeni görevinde başarılar. Site yöneticileri sayenizde gittikçe gençleşmeye başladı. saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:59 . |