![]() |
TKP Tüm Türkiye'de Bu Çağrıyla Seçime Giriyor: DURDURUN!
TKP Tüm Türkiye'de Bu Çağrıyla Seçime Giriyor: DURDURUN!
"Türkiye Komünist Partisi, 81 il ve 957 ilçede yani bütün Türkiye’de seçimlere kendi adı ve adaylarıyla katılmaktadır. İl Genel Meclisi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri’nde kendi adaylarını gösteren TKP, halkımızı “gericiliği, emperyalizmi ve piyasacılığı durdurmaya” çağırıyor! Türkiye Komünist Partisi 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri’ne bütün Türkiye’de katılmaktadır. 81 il ve 957 ilçede (bütün Türkiye’de) seçime katılacak olan TKP, emekçi halkımızı, bütün seçim pusulalarında evet mührünü “TKP”ye basmaya çağırmaktadır. Türkiye Komünist Partisi, emekçi halkımızı, işçileri, aydınları ve gençleri bu ülkeyi karanlığa, yoksulluğa ve felakete götürenleri “DURDURMAYA” çağırıyor." bu kısım vede bu kısmı eklerrsen sevinirim " Aynı zamanda ortak aday çalışmaları doğrultusunda Adana Karataş, Artvin Hopa, Gaziantep Şahinbey, İçel Anamur, Malatya Arguvan, Kuluncak ve Darende İlçesi Ağılbaşı Beldesi, Nevşehir Avanos ve Ürgüp, Rize Çamlıhemşin, Fındıklı ve Pazar, Sivas Divriği ilçelerinde ve Erzincan Geçit Beldesi’nde ÖDP adaylarını destekleme kararı almış bulunuyoruz. Yine aynı şekilde ortak aday çalışmalarımızla şekillenen Aydın Merkez, İzmir Çiğli ve Narlıdere, Kocaeli Derince ve Körfez, Samsun İlkadım, Tunceli Mazgirt ve Malatya Akçadağı İlçesi Ören Beldesi seçimlerinde ise EMEP adaylarını destekliyoruz." konunun lınkı : http://www.tkp.org.tr/partiden/tkp-t...riyor-durdurun |
Saygideger kizilordu;
Hayirlara vesile olsun. Saygilarimla; evrensel-insan |
kizilordu hayatimda hic oy vermedim ama gelecek secim oyum senin,hayirli ugurlu olsun.saygilar
|
Ülkede ''komünist'' dediğin zaman çoğunluk vatan haini gözüyle bakıyor..Bu şartlarda zor ama umarım başarılı olurlar..
İşin sırrı din ve vicdan sömürüsünde bunlardan dem çalınırsa iktidara gelme olasılıgı artar..;) |
mücadele dostlarım yapmamız gereken tek şey bize kuran verip göğe baktıranları diğer gözümüzle yerde yakalamalıyız ki herşeyimizi çalmasınlar...
tkp nin derdi sadece oy almak değil tüm karanlığa karşı birlikte mücadele etmemiz... yaa oy vererek kurtulamadınız :) |
2003 seçimlerinde oyumu TKP ye vermiştim. geçen seçimlerde Ufuk Uras'a oy verdim. bu seçimlerde büyükşehirde oyumu Kılıçtaroğlu'na vereceğim, ilçede oy kullanmam herhalde. TKP ye bu seçimde başarılar, yolunuz açık olsun.
|
tkp nin görev degisimini kutluyorum.Sn.Aydemir de takdir ettigim birisi.
kizilordu sanada sorayim tkp nin sigarayi birakma konusunda ,saglikli yasam,kitlesel spor konusunda bir calismasi var mi? |
tkp ne yahu yenimi buda.
|
TKPartisini seviyorum ama ben oyumu DTPye atacam. Çünkü biliyorumki en azından DTPnin bir oy kitlesi var. Ama TKP nin yok TKP ye oy vererek tayip'in ve diğer partilerin işine gelmiş olur.
Aslında bütün sol partilerin tek çatı altında birleşmesi lazım, yoksa başka türlü iflah olmayız |
Alıntı:
DTP sol partimi, solsa allah bizi sol partilerden korusun.Ben daha çok aşiret partisi diye biliyorum. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:15 . |