![]() |
Vakitsiz Gelen Zaman
Taşınırken bir yolcu gemisi belirir
Bıraktığı izle gizeminde Ve bırakırken beni her sebepsizliğiyle Gitsin diyoruzz Burak bir tende ağlaşan dumanında İçten içten utanıp, ıslıklar çalarak Hiç olmadığımız bu şehirde. Kevokamın kes nizane halemın çiye..... |
(şeytan ruhumuzu zapt edip acılar çektirirken ne gariptirki Tanrı sessiz kalıp sadece küçük sevinçlerimize ortak çıkar)
onlar ordalardı bir oyundu tehlikeli kuralsız ve şahitlerdi emeksiz sorguladım anlamında var oluşu olmazlarımı bıraktım tüm alışkanlıklarımda yargıç oldum tarih gibi sorguya bırakıyorum sorgularken kendimi varoluşumu onlar ordalardı şahitlerdi sessizlerdi öteki okyanus kadar uzak sıkışmış her halim pusuda saçılmış kenevir tohumlarım buğulu dumanının renginde avuçlarımda titreyen sıcak çay bardağı varoluşumu anlamadan yok oluşumu bir hızır beklercesine ay ışığı alkış tut ölümlere dercesine ismini bulamadım her yılımı küpe yaptım gümüşten bir tek kolye taktım onlar ordalardı şahitlerdi sessizlerdi görünmeden son akdeniz gecesiyle vedalaştık hüzünlüydü biliyor onu ne çok sevdiğimi ağlaşmadan olmazdı bu bir ayrılık sayılmazdı onlar ordalardı şahitlerdi sessizlerdi bir şeyler yazıp çiziyorlardı ben gibi konuşmadan çatırmaya başladı tabiiat gecenin sensizliğinde hüzünlü pusumuz çiğye dönüşmüş bir çimen teninde aşkla ılık öpücükler kondurarak ensesinde onlar ordalardı şahitlerdi sessizlerdi tan belirdi altın sarı eteğe tutuşmuş tüm edasıyla sürmeli anlamını anlatıyor anlamın zamanı dar gitmeli anladım diyorum selamlaşarak anlamını Meryemini son kez görmek isteyen İsa gibi onlar oldalardı şahitlerdi sessizlerdi yok oluşlara bırakıyorum tüm geçmişi var sayarak yüreğimi unutmuş tüm görseller değişmiş tüm zamanlar temkinli pusuya düşmüş bırak gitsin senin sandığın kıyısında boğulmuşluğun zannetmişliğin yok sayıyorum tüm zamanları evreleri onlar ordalardı Tanrı buyurgan şeytan gizemli ve ben mahsumdum şahitlerdi |
Rüzgarın köşeyi döndüğü bir sonbahar esintisinde karşılanmak nasıl olurdu. Sürgünlere aşina bir yanımla küçük bir çocuğun evden kaçışıyla yorumlayabilirmisin sana meraklı yüreğimi.
Sensizllik eşittir sonsuzluk denilen bir denglemin eşitliğinde ayak üstü bir çift kakırdı ne kadar işgal edilebilir. Evrenin zekası matematik'dir diyen aklını hissetmek seni özümsiyebilmek kadar derinleşmek. Seni senle tütüyorum bu gece ömrümüze seni benle yazan kararlara bürünmüş bir hayalin yansımalarındayım. Şehir sensiz sensiz yetmez yetişmez ömrümü bir ışık haznesine kavuşturmaya. Kör vicdan bir aydınlık belkide hiç bakamayan bir çift gözün aldatması. İdda ediyorum ki bu gece aşk adına yanıbaşımda gel gözleri asi bakanım zamanı mevhumlardan arındırıp da bana güneşleri gölgeleyecek tebessümlerle bakanım. Özlemek bu değil hissettiğim ben sadece şu an değil her bir an için zamanda seni aramaktayım şablonlar için de. |
Yine ateş düştü çocukluğumun ülkesine
Karlar sabahında binlerce kardelen tenine Ağlar analar ağlıyor Atalarımızın ihanetine Ve ben lanet ediyorum hamidiye alaylarına Koruyuculuk sistemine Kimler ak'ta kaldı kimler karada Kimler veriyor bu silahları korunmaya muhtaç Koruyanların ellerine 'Acının tenine dokunmadan acıyı anlamak.... anlamak bile değildir' |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:22 . |