Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Kullanıcıların Ip Adres Dökümlerileri Hakkında (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=9958)

one 15-05-2009 01:14

Kullanıcıların Ip Adres Dökümlerileri Hakkında

IP ADRESLER sitede loglanıyormu ?

IP ADRESLER dökümlerine erişim hakkı kimlerin tasarrufundadır

IP ADRESLER konusunda bazı arkadaşların endişeleri oldugunu farkettiğim

için bu konu hakkında bilgi rica ediyorum

doğal olarak eli çivili sopalı palalı siyasal islamcıların hışmına ugramaktan

bir şekilde deşifre olmaktan çekinceleri onların endişeleri malumunuz önemli

bir konu

dilaver 15-05-2009 01:19

İp adreslerine kimse ulaşamaz bunda kuşkunuz ve endişeniz olmasın. Kimseye de ip vermeyiz buna da kuşkunuz olmasın.

Şayet buna yeltenecek bu konuda en ufak bir terddüdü olan var ise, ya da buna meyilli bir yönetici var ise o saat onunla yer degiştirir ve bilgi vermem.

Bu benim kişisel teminatım olsun şayet kabul ederseniz. Fazla söze gerek var mı.

saygılarımla

one 15-05-2009 01:26

Alıntı:

dilaver´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 176250)
İp adreslerine kimse ulaşamaz bunda kuşkunuz ve endişeniz olmasın. Kimseye de ip vermeyiz buna da kuşkunuz olmasın.

Şayet buna yeltenecek bu konuda en ufak bir terddüdü olan var ise, ya da buna meyilli bir yönetici var ise o saat onunla yer degiştirir ve bilgi vermem.

Bu benim kişisel teminatım olsun şayet kabul ederseniz. Fazla söze gerek var mı.

saygılarımla

insanların ortak asgari müştereklerde buluşma çabalarını ; inançları ve fikirleri uğruna

daragaçlarında sallandırmaya hazır oldugu bir dünyada yaşıyoruz

bazı durumların net olması gerekiyordu

açıklamalarınız için teşekkür

dilaver 15-05-2009 01:32

sevgili one

Bedel ödeyen ve bedel ödemeye hazır olan bir kuşaktan geliyor ve o kuşagı bu sitede iyi kötü temsil etmeye çalışıyorum.

Bedeller ödedik ve gene hala bu yaşımızda bile ödemeye hazırız. Bundan kimsenin de kuşkusu olmasın.

Ama sadece o kuşagın bedel ödemesi yeterli degil. Her birimiz bu bedeli göz önüne almak zorundayız. Bedel ödemeden bir şeyler almak çok zor. Gelecegimiz burada yatıyor.

saygılarımla

Akhenaton 15-05-2009 01:37

Alıntı:

one´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 176247)
IP ADRESLER sitede loglanıyormu ?

IP ADRESLER dökümlerine erişim hakkı kimlerin tasarrufundadır

Hayırdır kimden korkuyorsun.
:)

one 15-05-2009 01:53

Alıntı:

Akhenaton´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 176260)

Hayırdır kimden korkuyorsun.
:)

korkusu olan one ve akhenaton nickiyle ortalıkta temaşaya çıkmaz

demekki neymiş ? tek korkusuz sen değilmişsin

exxonster 15-05-2009 09:31

Bu tür tereddütleri, kaygıları Internet'te kendini anonim ifade eden herkes duyabilir. Şu kaynağı öneriyorum:

http://central.civiblog.org/link/han...dissidents.pdf

Blogging'e özel olmasına rağmen anonim kalma hakkında birtakım ipuçları veriyor.

selanikli 15-05-2009 10:34

iyi ki varsın

Alıntı:

dilaver´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 176256)
sevgili one

Bedel ödeyen ve bedel ödemeye hazır olan bir kuşaktan geliyor ve o kuşagı bu sitede iyi kötü temsil etmeye çalışıyorum.

Bedeller ödedik ve gene hala bu yaşımızda bile ödemeye hazırız. Bundan kimsenin de kuşkusu olmasın.

Ama sadece o kuşagın bedel ödemesi yeterli degil. Her birimiz bu bedeli göz önüne almak zorundayız. Bedel ödemeden bir şeyler almak çok zor. Gelecegimiz burada yatıyor.

saygılarımla

Sevgili dilaver;
ben avatarınızda söz ettiğiniz dostlarınızdan biri olarak, söz ettiğiniz bedelleri de ödeyenlerden biri olarak iyi ki varsınız diyorum.
Net açıklamalarınız için teşekkürler.
Gözlerinizden öperim.
Size ve oradaki tüm dostlara güvenimiz tamdır.
Saygılar, sevgiler.

Yargan Kam 04-10-2009 21:19

Konuyu açan arkadaşın endişesi bence yersiz değil.

ille de evi basacak Ork'lar ile Uruk-hai'ler olmayabilir endişe konusu.

Ip numarasından deşifre edilip, fişlenip, hacklenip bilgisayarının çökertilmesi gibi durumlar da endişe verici olabilir.

Ama tabi sadece bununla da bitmez, ip'den adres tayini yapabilen cemaatçi yobazlardan gelebilecek fizikii saldırılar kişi ve kişinin ailesi ve çevresi gibi yakınlarına da gelebilir endişesi olabilirite içerisindedir.

Elbette site yöneticileri ip adreslerini dağıtmaz ama hack olayı insanı gerçekten endişelendirir vaziyettedir.

Sitenin güvenliği bakımından yüreklere su serpici açıklamalar ve bilgiler verebilirseniz, ben dahil bir çok üye rahatlayacacaktır =)

Sevgi ile...

Cem 04-10-2009 21:35

Dünyadaki en iyi forum sistemlerinden biri olan vbulletin forum sisteminin lisanslı kullanıcısıyız. Güncellemeleri takip ediyoruz. Vbulletine geçtiğimiz mayıs 2008 den beri hacklanmadık.

Bugün itibarıyla hosting firmamız ise gene dünyanın en kaliteli hosting firmalarından biri olan softlayer.com.

Buna rağmen hacklanma olasılığı elbette sıfır değil.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:10 .