![]() |
Kuran kursu ''andimiz''
Aşağıdaki and, Atatürk müslüman olduğu(!) için ortaya çıkmadı:
Kur’an Kursu Andı “Ben, Muhammed Müslüman ümmetindenim. ... Türkiye, dinsiz, lâik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı, Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime; Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime; kısa zamanda ümmet esasına dayanan şeriat devletinin kurulması için devlet idaresinde söz sahibi olacak mevkilere gelmek üzere çalışacağıma dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim.” Kaynak: Niyazi Köymen, Dinsel Bunalımdan Gerçek Hak Yoluna, İst. 1986 Milli Görüş & Milli Nizam anlayışı bu temeller üzerinde yükselen arkaik bir binadır. Eğer buna temel denebilirse, varılan yerde ancak Deniz Feneri, Dursun Uyar, Kombassan ve Mercümek olabilmiştir. Hadi gazanız mübarek olsun, cepler dolsun.. |
Mustafa Kemal iyi bir askerdi ama artık yok. İyi bir devrimcimiydi yoksa değilmiydi bunu tartışmak T.C kanunlarına göre suç teşkil ettiğinden (5816) hiç Atatürk bahsine girmeyeceğim.
Şeriatın ve dinlerin tahtını elbetteki bizde yıkabiliriz, o zamanda yeterince yıkılmamıştı halende yıkılmış değil. |
1950 li yıllarda Demokrat partinin içinde olan oy kitlesi, 1960 lı yıllarda Adalet Partisine kaymıştır. Bahsimiz Milli Nizam Partisidir.
Enteresandır bir başbakanın katledilmesine rağmen sağ oylar erimemiş ve DP çoğunluğu AP geçmişti. Daha sonradan solu bölen el o dönemde sağ için uğraşı içindedir. 26 Nisan 1970 Tarihinde kurulan partinin oyu AP içindeki oylardır. Denilebilinir ki; O halde bu parti sık sık niçin kapatıldı. Bu da ayrı bir toplumsal mühendislik hikayesi. Konu ile alakası ne? 12 Eylül öncesinde topluma gösterilen katliam ve terör, 28 Şubat tan önce sahneyi şeriat gösterilerine bırakır. Sonuçları görmeden sebep sandığımız şeylere bakmak bakmak, körlüğün bir adım gerisidir. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:11 . |