Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2008, 12:06
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart peygamber,hüseyin üzmez ve tesettür firması

bir tesettür firmasının sahibi ,kehaneye gitmemenin formulünü açıklamış.
''üç karı almayayımda kerhaneyemi gideyim''

demekki formül şu'' kerhaneye gitmemek için kerhaneyi evine açacaksın''

parası olan müslüman için pratik çözüm. ya züğürt müslüman ne yapacak?
dere kenarında tarlası olanların tarlasını sel alacak kırkından sonra karı alanların eksikliklerini züğürt müslümanlar mı tamamlayacak.
feministlerden tık yok. ne hikmetse *onlarda '' ev kerhanesi'' *onlarada herhalde makul bir çözüm görünmmüş

peki bu ülkede her erkeğe üç karı düşmesi mümkünmü? tabiki değil.
peki parası olmayan müslümanlar merzifon eşşeğiylemi idare edecekler.tabiki bu kadar eşşek nasıl bulunur oda ayrı bir muamma. herhalde eşşeklerle komün hayatı yaşamalılar. herkese fiş dağıtılmalı '' 15 numara ,bu akşam sıra sende''

ya üzmeyi sevmeyen hüseyin ne yapmış. kendinden elli yaş küçük eşi yetmemiş 78 yaşından sonra maddi imkanlarını kullanarak yazlık evine bakan kadınla ilişkiye girip, daha içten bir akrabalık !! kurmak için kadının kızınada tecavüze yeltenmiş.

bu cinsel açlıklarını bastırmak içinde sevgili peygamberlerini kullanmışlar. bu suretle hem peygamberinin izinden gitmişler ,hemde sünneti seniyyeyi uygulamışlar.

vakit denen paçavra olayı *''komplo'' diye geçiştirmiş. ne desin aynı haltları islam örtüsünün altına girerek kendileride yapıyorlar.

1400 yılda evrim olması mümkün olamayacağına göre, bu günkü örnekler ,eskilerin aynasıdır.yahut cümleyi tersine çevirin tercih sizin

üzmeyi sevmeyen hüseyin bakalım yine tv.lere çıkıp islamı ve kendini savunabilecekmi?
ben bunların hallerine üzülüyorum ve utanıyorum.

ömer seyfettin'in yüz akı diye bir hikayesi var. aynı hikayede olduğu gibi bunlarında bu işten ''yüz akıyla''
çıkacaklarından eminim. nasıl olsa örnekleri peygamber aleyhisselatü vesselam.
bende bu işten bir şey anlamadım vesselam

muratmesud ,bu amcalarında rüya görmüş olabilirmi? akitte yazan, zaten evliya sayılır.
turan dursunda yazan özgür zaten tescili kafirdir. ve bu zatı muhteremler cennetlik ,özgür cehennemliktir.
ben böyle adamlarla zaten aynı yerde durmam.

Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır?
Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.
* * *
Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan. *

kimseyi üzmeyen hüseyin abi şiiri beğendinmi?

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman