LaMevcud kardeş burası bir forumsa elbette düşüncelerini dile getirip bilgi alışverişinde bulunmak hakkın. Bu forumda bu soruları sorabilirsin ama bence o sorular eksik şunları da sormak gerek: Yaratıcı neden 90'larda Bosna'daki 2000'lerde Irak'taki vahşete müdahale etmedi? Neden sünnet oluyoruz yaratıcı neden organımızı olması gerektiği gibi yaratmıyor da bir uzvumuz sonradan kesiliyor? Tek hücreli canlılar, kromozom, DNA vs. neden yaratılmış?
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2008-09-17 böyle bir olaya şahit olsan ne yaparsın? Eminim ki zavallı çocuğun yardımına koşarsın. Bu haberi okuduktan sonra sordum her şeye gücü yeten ve her şeyi gören yaratıcı neden çocuğa yardım etmedi bunun nedeni sence nedir?
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)
Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/
http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik