Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2004, 10:08
ngcoskun ngcoskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bir cevabım olmaz mı yeni arkadaşım.:

bir kere bir şeyi hatta birkaç şeyi yanlış anlamışsın.Ateizm tanriya inanmamaya inanmaktir dersen ateizmi bir inanç yaparsın.bu böyle değildir.Ateizm tanrının "varolmadığına inanmak" demek değildir. tanrının "varolduğuna inanmamak" demektir. Bu noktaya dikkat ediniz, çünkü bu önemli bir fark. Ateizm bir "inanç" değildir. Fazladan bir açıklama, yada bir öneri sunmaz ateizm. Ateizm yalnızca, belli bir inancın yokluğu demektir.

düşünce özgürlüğüne senin baktığın gibi bakıyorum yani insanlar istediği gibi düşünebilir.ama biz de burda istediğimiz gibi düşünebildiğimiz için bildiklerimizi fikir aykırılığı olan insanlarla paylaşmaya çalışıyoruz.bana göre doğruları anlatıyor ve bilgilerimi sunuyorum.kabul etmek ya da etmemek başkalarına kalsın kabul etmeseler de ben bunu yaşamaya devam edeceğim.hee bu arada iş hakaret boyutuna ulaşınca ben de terbiyemi rafa kaldırabiliyorum o ayrı.bazı insanların anladığı dil bağnazlıklarından kaynaklı farklı olabiliyor.

aslında kendi halimde bir ateisitm diyebilirim.ama belki artık olmam.ateizm bir idol falan değil benim için ama din allah adı altında yapılan şaklabanlıklara dayanamıyorum artık.o senin kendi halindeki arkadaşın bu forma bir gelsin bak nasıl aslan kesiliyor.bak nasıl yazılar yazıyor burdakileri görünce.

yazdıklarım seni umarım tatmin etmiştir.

Gerçeklikle karşılaştırıldığında, bilimde vardığımız düzey ilkeldir, çocuk oyuncağıdır.Ama sahip olduğumuz en değerli şey de odur.
ALBERT EINSTEIN