Tekil Mesaj gösterimi
  #25  
Alt 26-04-2009, 00:47
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
 
Üyelik tarihi: 08 Mar 2008
Bulunduğu yer: Londra
Mesajlar: 22.832
evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

Saygideger pante;

Senin, bu mesajin; daha once "gozumden kacmis"

Umarım 2. mecliste yerini alırsın. -pante-

Evrensel-insan olarak yansiyan dusunceler, hic bir zaman, sitenin yansittigi ve algiladigi "dinlerden ozgurluk" tamlamasina uymayacagi icin; ben boyle bir olanak gormuyorum. Zaten gerekte yok.

Cunku, ben artik ne yapsamda serbest dusunceden ve onun inancdisi, dogrudisi, ideolojidisi, iceriginden dusunce ve davranis olarak "kopamam" bu benim icin "bilinc kaybi"dir.

Insandisi, insanlikdisi ve insanozaleyhte icerikli inanc ve bilim temelli, dini mentalite, milliyetcilik, emperyalist zihniyet ve tanrisal yanasimin getirdigi ideolojik ve teorik dogrulari ve dogrular arasi savasimdaki dogru ustunlugunu savunmak; benim acimdan tarihsel olarak bitmistir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alıntı ile Cevapla