Bence haklısın kardeşim. Ben hayvan deneylerine şiddetle karşıyım. O deneyleri yapanlar insanlığa hizmet ettiklerini sanıyorlar.. Oysa hayvanlara eziyet ediyorlar.
Yalnız şurası da bir gerçek ki sen bu iddiaları evrime inananlara hakaret etmek için yapıyorsun. Evrime inanmak demek ne demektir? Önce bunu kendine sor.. Akrabalarını yememek midir? Bu elbette aptalca bir çıkarsama olurdu. Çünkü bu dünyada canlı ancak bir diğer canlıyı yiyerek varlığını sürdürebilir. Bu dünyanın kuralı budur. Eğer Allah varsa, O vahşi yaratıcı bu evreni öyle yaratmıştır. Allah yoksa bundan şuursuz doğa sorumludur.
Ben hayvan deneylerine karşı geliyorum ama, yaşamak için diğer canlıları yemek zorundayım. Bu bir doğa yasasıdır. Bunun dışına çıkamam. Vejeteryan olabilirim ama, yine de bazı canlıları yiyorum demektir. O yediklerim de benim akrabalarımdır.
Hayvanları yemeye karşı değilim elbette. Yalnız onları öldürmeden önce normal bir yaşam sürdürmelerini sağlamak görevimiz olmalıdır.
Allah var mıdır? Umarım yoktur. Çünkü olsaydı eğer, ondan daha aşağı bir yaratıcı olamazdı..Aksi takdirde canlıyı canlıya kırdıran vahsi bir yaratıcı olurdu O...
Selamlar
HACI
|