Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2006, 22:50
Üye Değil

Standart Re: 'Ya olduğun gibi görün; yada göründüğün gibi ol' M.C.Rum

Mevlana aşk, sevgi, dostluk diyorum......ve ben muslumanim diyorum....

oldumu mutezile......

cok uzgunum dostum ama bi kac kere bu psikoanaliz kivamindaki yazilarina denk geldim.......samimiyetten uzak yazilar bunlar......fitne demeye dilim varmiyor.....ama ne sana nede bana nede baskasina yakisir yazilar degil......

insan dusunurek bulur Allahi...kitaplrin icine gomulerek degil....

demissin ki :

------Yaratıcı düşüncesinden büsbütün uzak durmuyor ki; hani hesap günü: '' Ama ben seni inkar etmedim ki..'' argümanına sarılabilsin.. -------

hicde oyle degil kardesim...hemde HIC!!!!!!!......onyargida bir yere kadar......cok ama cooooook onyargilisin......bunu goremeyecek kadar onyargilisin hemde......

Allaha ne soyliyecegimi dusunmuyorum.......Allah haksiz yere zulmetmez.......yanacaksam Allah hakkim oldugu icin vermistir bu atesi bana........degilmi ki adaletiyle beni atese atan Allah.onun cehenneminede razi bu gonul......anliyormusun.......olmeden evvel olmenin ne demek oldugunu nerden bileceksin sen.....Allahin askiyla yanmak bu dunyada zaten cehennemdir.....senin bu kalp kiran,gonul aglatan,sevgiden kardeslikten uzak yazilarinda ustune serbet oluyor.......

gonder kardesim.....gonder ey guzel kardesim......onuda icicez elbett mecburen.......insan mecburunu yasar.......