Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2006, 03:36
akson akson isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Fethullah Gülen Beraat Etti!!!

Bos laflara egom tok yukaridakilerin cevabini bekliyorum,Fethullah Gulen Allah tan da cok bahsediyor ama ayetlerine ters yasiyor nasil oluyor bu?Sizin gibileri kullaniyor olmasin!

"Bir not daha : Kin ve düşmanlık tohumları ekenler bize EGO dersi veremezler ! "

Egonun tanimini hangi kaynaktan ogrendigin belli; Fethullah Gulen in okullarinda sana egoyu tanrinin bir unsuru olarak ogretmisler, bilimsellikten ne kadar uzak oldugunuzun bir kanitidir bu
Senin agarmis saclarinin nerde agardigi degil ,agardigi yerde kafanin icine neler girdigi beni ilgilendiriyor
Turkiye Cumhuriyetinde seriat devleti kurmak isteyen her zihniyet bir cumhuriyetci olarak benim icin vatan hainidir,kendi basina dinini yasayan insanlara lafim yok herkes inandigi dini yasama ozgurlugune sahiptir ama isin icinde bir orgutlenme varsa bunda art niyet aramak tarihimin bana ogrettigi bir derstir.Hele ki bu orgut dini kullanarak "bilincli"bir bilimsellik cizgisi icinde cahil ve parasiz insanlari masa yapiyorsa ve biri gelip bana bunu savunuyorsa bu bana gore ya cahildir ya da bilincli gudumludur.Simdi soruyorum cahil misin bilincli bir gudumlu mu?

Bu kuyruk acinin nedenini de anlamis degilim hic de cesur gozukmuyorsun bana,amacim kin ve nefret tohumlari ekmek degil,aksine Cumhuriyet bahcesindeki gullerden zararli otlari ayiklamak!

Kivirma da demogoji yapacagina inandigin seyi savun bana ve sorularima cevap ver, gorelim aldigin egitim duzeyini

Bazilari icin akil aksesuardir