Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2010, 09:50
zapata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zapata zapata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın ahmetaltan...

8 yıldır iktidarda olan dindaşlarınızdan beklemediğiniz çözümü neden Kılıçdaroğlundan bekliyorsunuz anlayamadım. İşine gelen her yasayı anında çıkaran kimseyi dinlemeyen akp nizden neden hesap sormazsınız siz? Bu kadar ikiyüzlülük yapmayın. yarın iktidara geldiğinde adamın önüne koyarlar demişsiniz. Siz akp nin önüne koydunuz mu bu konuyu hiç? Bu konuda akp nin tavrı için ne düşünüyorsunuz?

Her gün eylem yapan sahtekar kızlar nerdeler şimdi? AKP döneminde birtek türban eylemi var mı? Olmaz tabiiki. Çünkü yönetim kendilerinden yana. Ama yönetim bir değişirse bakın görün her gün yine türban diye bas bas bağıracaklar. Bu tertemiz bir din duygusuyla yapılan bir eylem değil, aksine sahtekarlık yolu ile türban üzerinden din sömürüsüdür. Samimi olan şimdide çıkar bağırır türbanı serbest bırakın diye. Bana sorsanız türban serbest bırakılmalıdır. Ama türban bahanesi ile şeriat propagandası yapanları gördükçe içimden sadece bunlara lanet okumak geliyor. Dinin birilerinin elinde kullanılmasına, bu ülkede yaşayan herkes değil ama büyük çoğunluğun ses çıkarmaması, hatta benimseyip nemalanma arzusu ile her yapılana şakşakçılık yapması bu asil milletin! ne kadar dindar olduğunun da ölçüsüdür.
(Bu yazının içinde başka bir yazımda belirttiklerimden alıntılar mevcuttur.)
Saygı ve sevgi ile...

.....Bütün insanlığa savaşsız, sömürüsüz, özgür ve mutlu bir dünya dileğiyle.....