hur-kus´isimli üyeden Alıntı
O yüzden hep söylüyoruz: "Sevmeyen adam Tanrı'yı bilemez, çünkü Tanrı sevgidir." diye....
Bence şükretseniz daha iyi olur sanırım.
Saygılarımla
|
Şükret demek "aman sus gıkını çıkartma" demektir, sizde burda aynı şekilde kullanmışsınız, tanrı herkesi sever ama şükretmezseniz size sonsuza dek işkence yapar çünkü o ........... dır.
ps: "............" olan yere ne koyarsanız koyun uyar. Tanrı böyle bişeydir, bilenin elinde oyuncak, bilmeyenin elinde ise silah.
Ben isanın benim yerime öldüğünü kabul etmiyorum, eğer öylese allah başarısızdır, çünkü bişeyi beceremediği için 2. yada 5. sini (toplamda 124.001 tane peygamber) göndermiştir.
Tanrı sevgi değildir, tanrı beceriksizdir.
Herseferinde yaptığınız plan kurduğunuz sistem başkası tarafından sabote edilebiliyorsa, ve siz bu sabote edilebilen yerlerden yenilgiye uğrayacağınızı da biliyorsanız, ve nerden vurulacağınızı çok çok çok çok iyi bildiğiniz hatta bunu kendiniz yazdığınız halde oradan vurulup kaybediyorsanız, bu beceriksizlik değilde nedir?
Beceriksiz, dikkatsiz, vs vs aynı yerde çalıştığım bir iş arkadaşım olsa daha ağır sıfatlar kullanırdım, sebebini umarım anladınız.
Çukuru görüp, oraya düşeceğini bilip, genede içindeki bir dolu insanı oraya sürükleyen bir otobüs şöförüdür tanrı.
Aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekler.....
Gerisini anlamışsınızdır umarım.
Sevgi ve saygılarımla, Nova.