Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 23:28
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Devamlı olarak rüyalarımda 6 ay ilerisini görüyorum.

Bununla ilgli olarak sadece Tibetli rahiplerin bir kaç açıklaması mantıklı geldi

Son olay:

Dün işyerinde çalışırken rüya ile eşleşme olan anları farkettim ve deprem olacak dedim, deprem iranda gerçekleşmiş.

Üzerine araştırma yapılmayan, yada yapılan araştırmaların karartıldığı bir sistemde yaşıyoruz.

Rusyada parapsikoloji ile ilgili üniversiteler bile var, ve ciddi ciddi telepati vb durumlar üzerine çalışılıyor.

Peki diğer ülkeler? budist ülkeler bile uğraşmıyor.

Doğruların söylenmediği ve düzgün araştırmaların yapılmadığı konular mutlaka birilerinin ekmeğine yağ sürüyor.

Bu durumda insan açıklayamadığı şeyleri, din ve inanç ile yorumlaması pek tad vermiyor

Çünkü ortadoğu kökenli dinler bu konular ile ilgili verilerden yoksun, diğerleri de ; "bunlar ölümden sonra yaşamın var olduğunun izleridir" diyor ama, neden-nasıl sorusunu cevaplandırmıyor.

İnsan nelere gebe, nelere kadir..kim bilebilirki?....

ps: bir rahip diyorki: "insan modern hayata girdikçe vehayatı modernleştikçe, bu yetileri körelir. Telepati yerine telefon kullanılıyor, nasıl körelmesin. Yıllarca çalışmaktansa düğme çevirmek daha kolay ve mantıklı"

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.