Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2010, 13:06
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Daha araştırmalar sürüyor ve şimdiden bir hüküm vermek yanlış diye düşünüyorum. Fakat bu işi zamana yaymak ölen kişilerin ailelerine de
büyük acı yaşatıyor.

Çeşitli söylentiler mevcut. Örneğin bir asker telsizinden ,gecici köy korucularına "Dağda bulunan 9 kişilik gruba karışmayın" talimatı verildiği idda
edildi.

Ayrıca bir köy sakini olay sonrası toplanan insanlrın oradan ayrılmasından sonra bir helikopterin yakın bir yere indiği ardından tekrar havalandığını söyledi.

Benim aklıma takılan bir şey var .PKK sivillere yönelik böyle bir eylem yaparsa halk tarafından dışlanacağını düşünebilir. Halkın tepkisini çekecek bu eylemi neden yapsın ? ( yapmamıştır demiyorum )

Ayrıca zamanı da önemli. PKK eylemsizlik sürecinde . Siyasal kanadın bazı istekleri var ve çeşitli yaptırımlar uygulanmasını bekliyor. Böyle bir dönemde
bu VAHŞİ KATLİAMı kim ve neden yaptı ?

Gecenlerde eylemsizlik kararı gereğince ,karakolların çok uzağına yerleşen bir PKK grubu , ordu tarafından yok edildi.

Umarım bir an önce katiller ortaya çıkarılır.

Ayrıca bir şey sormak istiyorum ;

Olay sonrası operasyon düzenlendi mi ? Düzenlendiyse olay gercekleştikten kaç saat sonra yapıldı ?

saygılarımla