Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2005, 20:01
Üye Değil

Coskun Bak

Ben hicbir zaman elstiri yapma demedim, bunu haci ilede tartistik cogu kere.

Kufur vede hakaret etmek elestiri yapmak degildir, ben hep bunu dedim. Senin forumdan ihrac edilmeni istemem sahsen, neden isteyimki, hickimsenin ihracini istemem ben, benim demek istedigim o degildi, ben demek istedimki herkes agzinda sekillenipte parmaklari ile klavyeye doktugu sozu tartsinki karsi tarafta sakin olsun vede konu hakkinda yazilip cizilsin.

ben islami yanlis buluyorum, onun ilahi olduguna inanmiyorum su su sebeblerden dolayi demek baska biseydir. Islama arap putunun dini, peygambere cocuk tecavuzcusu, kitabada onun yazdigi uydurma sacmalik demek elstiri yapmak demek degildir.

Neden sizler bu aradaki ayrimi farkedemiyorsunuz. Neden reel hayatta karsi karsiya gelindiginde burada yazdiginiz yazilari sozel olarak soyluyemeyiyorsunuz, demekki yaptiginiz elestiri degil.

Bu arada bunklari illada sen yapiyorsun demiyorum, ama ateistlerin dillerinden daima hakaret dokuluyor karsiligida muslumanlardan gelince ortam geriliyor ve hersey seyrinden cikiyor.

Bir ateist illada baska bir ateisti destekleyecem diye onun yanlislarina sahip cikmamali, yanlis eger kendi tarafinda ise onu elestirebilme olgunlugunu gostermek onemlidir. Bak ella ya beni elsirdi neden uslubumu hatali buldu, bence bu guzel bisey, ama ateistler bunu yapmiyorlar. Ister ateist ol, ister musluman ama devamlli hakkin yaninda ol, zira bu erdemdir, vede dunyada alinabilecek en buyuk sey erdemdir.

Bu arada o soru sadece senin icin degil elbette herkes icin.

Senin de damina aktim ama o esnada temizdim inanki, dolayisi ile daminda bir tahribata yol actigimi sanmam.

Damdanakan.