Sevgili Kerimgibi Arkadaşım,
Hiç bir art niyetim yok diyorsun, ama direk Ateist arkadaşlar bu konu için ne düşünüyorlar falan diye sorarak, yapılan bu insanlık dışı olaylardan bile daha alçakca bir düşünceyle,farklı düşünen insanlara bu olayları yamamaya çalıştığını açıkca gözlemleyebiliyorum ve sizden, (inanan birisi olarak)İslam adına,insanlık adına utanç duyuyorum...
"çevreye uyum sağlamada yetersiz kalan bireyler ayıklandı" diyemi düşünüyorsunuz mesela???
Bu soruyu sorabilecek kadar düşünce özürlü olduğunuz,ne kadar art niyetsiz!!! olduğunuzu açıklamaya yetiyor...Sizin,bırakınız İslamlığı,müslümanlığı zerre kadar insanlıktan haberiniz yok...
Biz inananlar biliyoruz ki, bu dünya ya sınanmak için geldik, bunu yapan da sınanmak için,bu olaylara maruz kalan çocuklar da...Biz diyoruz ki, bunu yapan kişi Cehennemin en dibinde yanacak ve bu masum çocuklar da Cennetin en güzel bahçelerinde koşuşturacak...Kur'an'a ve İslamiyete göre bu kadar basit. İslami inanışa göre var mı bunun daha başka ve ters açıklaması??? Yok...
"çevreye uyum sağlamada yetersiz kalan bireyler ayıklandı" diyen birisi ile, Onlar zaten Cennete gittiler diyen birisi ile bir fark var mı??? YOKKKK...
Fark nerede biliyor musun? Bütün önyargılardan kendini arındırıp, olaya insan olarak bakabilmekte...
Evet,ben müslümanım ve Allaha inanıyorum. Ama,senin inandığın Allah ile benim inandığım Allah farklı galiba. Demek ki senin Allahın, Japonya'da depremde ölen binlerce insan ve çocuk için onlar nasıl olsa inançsızdı,müslüman değildi, hiç üzülme,yüreğini ferah tut, senin ve senin gibi müslümanların biryerleri sağ olsun diyor. Ama,benim Allahım, okul otobüsünde bomba patlatıp,ölen yahudi çocukları için bile yüreğime acı veriyor...
Sayın Kerim gibi,bu başlığı açmadan önce hiç düşündün mü Ateistlerinde insan olduğunu????İnanıp,inanmamak farklı bir şey, insan olmak farklı bir şey...Maalesef, insan olmadan müslüman olunmuyor. Üşenme de,buralara böyle insanlık dışı konu başlıkları açmadan önce biraz Kuran'ı Kerim oku,Mevlana'yı oku. Şıh'ların,Şeyhlerin osuruklarında hikmet ararsan Şeytana Baş Katip olursun...
Ya yarın gazetelerde bunu yapan beş vakit namaz kılıyormuş, Hacca gitmiş gelmiş diye haberler okursak???
Bırakalım Ateistleri, sen o zaman kendi kendine ne ne yanıt vereceksin???
|