Re: Vurun Kahpeye
Herseyden once olayi tek tarafli dinledik.Boyle olma ihtimali var , yok demiyorum. Ama olay gazeteci kizimizin!))) , gostermeye calistigi gibi bir rejim sorunu degil , halkin plaja inmesinden dolayi vatandasin magdur olmasi !
* Plaj piknik vb *safiye ve eglence yerlerinde lumpen halkimizin oturup kalkma ve baskalarina saygi kulturu pek fazla olmadigi icin bu tur kavgalar sikca gorulur , ama bundan bir rejim krizi cikarmak ne kadar saglikli bir ongoru olur bilemem..
* *Benim anladigim *gazetecinin kizi ile o grupdan bir kadin arasinda agiz dalasi yasanmis , "kizim sadece uyardi " diyor ama bakmayin ona kim bilir birbirlerine ne hakaretler etdiler. Zaten yazinin detaylarinda lumpen halka bir onyargi ile yaklastiklari da goruluyor.
* Benim de basima cok gelmistir, bunlardan birisinin coluguna cocuguna laf etdiniz mi suruyle akrabasi dostuyla basiniza toplanir.
* *Bu adliyelik bir olaydir.Seriat ile din ile alakasi yok.zaten sikayetci olmus ve yasal prosedurde isliyor.
* * Bu tur olaylari laiklige karsi saldiri gibi ,seriatin baskaldirmasi gibi *ayakalri yere basmayan argumanlara dayandirmak bana gore pek mantikli degil.
* *Halk ile vatandasin kucuk bir temasindan baska bir sey degil yani !)
|