Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2011, 10:25
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

milomanara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen çok büyük ihtimalle bizimle beraber cehenneme geliyorsun müdür. Doğru olan onlar. Sen Dar-ül Harb/Dar-ül İslam kafasında değilsin. Onlar tüm Dünya Dar-ül İslam(Afganistan gibi bir şey) olana kadar savaşmaya devam edecek.
Verdiğin hadislere girmiyorum kardeşim, sadece şunu söylemek istiyorum.

Kendisine tehdit olarak gören Afganistan'a giren, Irak'a sözde demokrasi getirmek için giren Amerika ve Libya, Somali taraflarına sözde yardım için müdahele eden Nato, istese bu konudaki ve benzer örgütleri orada tamami ile yok edebilir mi? Edemez mi? İslam'ın bu konudaki örgütler gibi şiddet içerdiğini söyleyen ve düşünen size tek sorum bu.

Bir yerlerde kaos olmazsa, gerilim olmazsa, şiddet olmazsa kim nasıl para kazanıcak? Nasıl güç ve gövde gösterisi yapacak?

70 küsür milyon vatandaşa sahip Türkiye'de hemen hemen her ilinde olmasına rağmen neden sadece güneydoğu da kürt sorunu varmış gibi gösteriliyor?

Ana ülkesi Yunanistan batar iken, Kıbrıs Rum Kesimi batmıyor? ve gövde gösterisi yapıyor?

İnsanlara televizyonda, haberlerde, internette, radyolarda neyi izletirseniz, söylerseniz ona inanıyorlar. Burada zaten ip kopuyor, herşeye şüphe ile yaklaştığını söyleyenler bu insanların arasında nasıl olabilir?

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.