Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2012, 16:29
Sayokan Sayokan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

undersun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse size burda ayet göstermek zorunda degilki,

Hem göstersek ne olacakki ,

Değişen birşey mı olur,

Siz inanmaya meyilli bile değilsiniz,

Samimi bir sekilde hiçbir sorunuz yok..

Kuran'ı kerîm=binlerce ayet=onbinlerce kelime ve Arapça gibi bir dilden oluşmakta.
İçersinde ana konular dısında yoruma açık kıssalar ve cennet cehennem ayetleride mevcut,
Böyle bir kitabın farklı kisiler tarafından yanlış yorumlanması cok normal siz istediğiniz kadar bunun icin uğraş verin..Kurani Kerim Allah'ın kelamıdir...onun rızasını kazanmam icin bana emrettiği seyler acİk ve net ortadadır..

Namaz kılmak ,..(secde rüku hepsi mevcut) sen istersen alisilagelmis gibi namazda kılma...yeterki ,abdest al ,secde et ,saygıyla rükuda dur,saygıyla Allaha zikir ve ibadet et..
(hadisleri ve alisilagelmis durumları gözaltı et!,, Kuran'a bak yazdığım gibi yap,,yeterki namaz kıl)

Ee simdi sen beni onaylayacakmisin....HAYIR..
Yani o zaman genel manasıyla secde rüku genel hatlarıyla yapılan ibadeti kabul edilir diyorsunuz yani?Burda amacım kuran yalandır , müslümanlıktan çıkın değil,insanlar namaz kılıyor bu kuranla uyuşmuyorsa o insanların hatası kuranın değil.Ben sadece bugün müslüman aleminin ibadet konusunda çok şekilci olduğunu aslında kuranın koşu yaparken dahi namaz dediğim olayı yapabiliyorsunuz.
Sadece bunu kast ettim.
Yani alevilikte olan cem ibadetide allah tarafından kabul ediliyor o zaman ?