Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2012, 13:31
batuhan34 batuhan34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

şimdi iki cevap geldi.
1. cevapta "Batıya doğru akan nehir" diye bir belgesel var TRT sitesinde. orada araplar bedevi çöllerde grup grup yasamıs hiç imparrtorluk kuramamıs bir devlet iken Hz. Muhammed ile beraber korkunc bir impratorluk kurmus. Haliyle Siyasi bir birliktelik için kuranı kerim yazılmıs olabilir.

2. cevapta ise Allah neden benim gibi çelişkiye düşebilcek insanları düşünmedi. Ben okuyunca çelişkiye dusuyorum.

KAFA ALLAK BULLAK. Kurtuluş islamda kardeşim NEDEN İnanmalıyım anlat sebepleriyle? Kuranı
daha geçen sene öğrendim ama okuyorum mealle bakıyorum hoppala diyorum. Rabbimiz neden kadın vaadiyle bizi cennet ile ödüllendirsin. beni yaratana, namaz kılarken onu dusunerek bilerek ibadet etmek varken ne yapacagım ben hurıleri orda. Hz zeynep ile evlenmek yerine nasılsa gelini değil mi bosanırlarsa himayenize alın sahip cıkın ama evlenmeyın cinsel ilişki anlamı cıkarmayın (boyle anlıyoruz cunku bakınca) dıyemez mıydı...

Kelimelere takılma kişiye takılma anlayacagımız bukadar. YETER BUNLAR VALLA YETER...

Keşke Gücüm olsa. bu sitede gerçekten kapesiteli insalar var.. Ateist olanları ve inananları karşı karsıya getıren bır TV programı cıkartırım. Ak kara belli olsun ya.. Bu nedir???

Overloading...