Bu Harun yahya fizikten hiç çakmaz.(İddia ediyorum en temel matematik ve fizik formüllerini bile bilmez)
Bu big bang ve evren modelleri çok üst düzey çalışma gerektirir. Elbette okuyan ve düşünen herkes bu konuda fikir belirtebilir ama farklı bir fikir belirtmek öyle uzaktan göründüğü gibi kolay değildir.
Yaratılışı savunuyorlars ve evreni Allah yoktan var etti diyorlarsa, hodri meydan. İspat etsinler.
Bunu yapamazlar, sadece bilimin henüz cevap bulamadığı soruları koz olarak kullanıp topu taca atarlar. Ve sanki bir şey keşfetmiş gibi, işte bakın bilim cevap veremiyor o halde Allah vardır derler.
O laf söyledikleri Hawking in nasıl bir matematiksel zekaya sahip olduğundan habersizdirler, Hawking i fiziğe nasıl hakim olduğundan habersizdirler.
Açıkçası, benim de alanım teorik fizik olmasına rağmen, Hawking in ders notlarına ulaştığımda çoğu matematik ve fizik notlarını anlamam aylar almıştı.Yani öyle yabana atılacak bir adam değil. Bazı notlarını ise halen anlamıyorum. Matematiğim ve fiziğim çok iyi olmasına rağmen halen anlamadığım notları var.
Peki Harun yahya kimdir?
Lise matematiğinden ve fiziğinden bile bihaberdir.Kafa tutup, dalga geçmeye çalıştığı kişi kim?- Stephen Hawking..
Yahu insaf be..
Karınca, Arslan a meydana okusa, bu bile daha mantıklı olurdu.
En çok da müslüman gençliğe üzülüyorum. Bu insanlar tarafından kandırılıyorlar.
|