lionawar´isimli üyeden Alıntı
Ulaşamaz mı ?
Ölçtün mü ? Neye dayanarak diyorsun ? Bir hesaba mı ?
3 g mi sen ordamı kaldın her gün yeni bir şey çıkıyor bak Japonya da 4g var.. Bence yazını güncelle..
Kötü havalarda kopmuyor ama bağlantının koptuğu sürekli bir an var, zamanı biliyorum, ama nedenini çözemiyorum, manyetik alanlarla mı yoksa uzay konumu ile mi ilgili hesabını yapacak bilgim yok.
ama bağlantının live olması gerekmediğini biliyorum. Yani arada temp belleğe kayıt edilip bağlantı geldiğinde kayıt hem live hem öncekilerle gidiyor olabilir.
Bizim bunları ispatlamaya yada bilmeye gücümüz yetemez, yetmemeli de zaten.
Bu konuda eminim ki Allah tedbirler almıştır.
Bilmek bu hayatın sistematiğine zarar verecektir. sonra sen ateist olmayacağın, gireceğin cennete, orda fesatlık çıkaracağın, pehh yani..
terimlere takılma, aynı mantıkla çalışıyor işte. Hatta bilgisayar ile beyni bile haberleştiren sistemler yapılıyor. Ucundan ama.
Beyin dalgaları ile kontrol edilen bazı cihazlar yapıldı..
Bu kadar uzağa mı gidemiyor sinyal. Gidiyor ve bu konuda hiç bir şey yapamıyoruz. Keşke değiştirebilsek de cennetten güzel bir köşe kapsak.
Bu konuda karıncaları çok severim. O minicik cihazlar da birbirleri ile haberleşebiliyorlar deil mi? Turkcell ün sembolü neden karıncalar ki ?
Cep telefonuna bir bak anteni nerde söyle ? Yok değil mi ? Çünkü kapağını anten olarak kullanıyorlar.. İnsan da da öyle senin başka işe yaradığını zannettiğin bir organın aslında anten. İnsan vücudunun çok iyi bir anten olduğunu biliyor musun ? Bu bilimsel kaynaklarda da okumuştum, bir de gözlemim var: Radyo antenine dokununca iyi çekme, ve eski tv antenlerine dokununca yayının bozulması vs.. Bunu yaşayan teknik arkadaşlar vardır, çokturda..
http://news.discovery.com/tech/human...ce-110512.html
İşte vücudumuz doğal bir anten. Ve baya kaliteli. Dikkat edin bunlar bilimsel gerçekler.
Anten yayın da yollayabilir, yayın da alabilir..
Heheh aklıma şey geldi, eskiden küçükken dalga geçmek için mesela şey derdik:
"Lan olm anten baksana... "
Gerçek oldu şimdi hepimiz anteniz... Microsoft ta bununla ilgili bir yazıda vardı..
Saygılar..
|
evet bir tarafımızdan yüzlerce şey sallayıp sonra mantıklı ve bilimsel açıklamalar bekleyip üstüne ama kesin allah bir yolunu bulmuştur onu gizlemenin zaten bilimin bulmaması için demek için hayal aleminden çıkmamak gerekiyor
ya arkadaşım bir kerede paylaştığın şeyleri oku ya

ne diyor bu makalede alıcı olarak kullanılmasından bahsediyor. verici olmak öyle kolay değil, bakalım beyin ne kadar enerjiyi kullanabiliyor zarar görmeden. bizi cep telefonuna benzetmeden önce sen bana açıkla bakalım gerekli ekipman olmadan nereye ve nasıl atmosferi aşabiliyor senin bu muhteşem dalgaların. cep telefonu yakınında baz istasyonu olmayınca ne yapar? ki sırf bu iş için tasarlanmış bir alet. bana bu baz istasyonu olmadan oraya nasıl ulaştığını nasıl geçtiğini anlat.
yok şu zaman diliminde oolmuyor ben biliyorum ama açıklıyamıyor, yada bağlantı kopunca temp bellekten oraya aktarılıyor vs.. diye şizofrenik açıklamalarda bulunma

peki bağlantı koptuğu anda adam ölürse beyni parçalanırsa bu temp bellekte kaydedilenlere ne oluyor. hadi ateyizler aman lionawar bunu da açıkla
hani küçükken hayal gücü geniş ve yalan söylerken son derece rahat olan çocuklara yani böyle işkembeden çok sallayanlara derdik ya;
"lan olm ufak atta civcivler yesin"