|
Her bilimsel gerçeği reddedenler olmuştur. Dünyanın yuvarlak olmadığına ve aya gidilmediğine inananlar aramızda yaşamaktadır
|
Peki dünyanın yuvarlak olmadığına ya da aya gidilmediğine inanan kişilerle konumuzun ilgisi nedir?
|
Bilim adamları arasından da sapıklar vardır
|
Yani evrimi reddetmek sapıklıktır öyle mi?
Kusura bakmayın ama dinci fanatiklerle sizin aranızda hiçbir fark görmüyorum..
|
Kur''an''ın bilimsel gerçeklerle dolu olduğunu ilk ortaya atan bir Fransız doktorudur.
|
Bu iddiayi ortaya atan ilk kişi Bucaille değildir..Üstelik Bucaille''nin iddiaları kitabını okuduysanız Harun Yahya tarzında da değildir..tamamen iddia değildir daha çok "olabilite" ler üzerine kuruludur.Bucaile''nin ayrıca Kur''an daki bir iki konunun Kur''an dan yüzyılar önce bilindiği ile ilgili bir bilgisi yoktu
Ayrıca Bucaille''nin bazı "araplarla" ilişkisi oluduğu söylenmektedir...
|
Evrim bir gerçektir. Su götürmez
|
Bu şekilde düşünen çok az bilim adamı var yani "su götürmez gerçek" diye niteleyen..
Evrim bir gerçektir ama "su götürür" diyen çok sayıda bilim adamı var
"Evrim gerçek dışıdır" diyen de çok sayıda bilim adamı var..
Yüzlercesi tarafından reddedildi...
|
Güneşin varlığı, dünyanın yuvarlaklığı gibi bir şeydir, evrimin varlığı
|
Bunu ancak çok az sayıda bilim adamı bu şekilde ifade eder...Yani "gözü kara anti-theist fanatik evrimciler" tarzındaki bilim adamları...
ZİRA EN BASİTİNDEN MADEM EVRİM GÜNEŞİN VARLIĞI KADAR KESİN NEDEN "YASA" DEĞİL DE TEORİ?!?!?!
|
Peki evrimi reddeden bilim adamları var mıdır?
Yukardaki açıklamaya göre böyle bir bilim adamı olamaz. Onlar daha çok evrimin oluş mekanizmaları üzerinde tartışmakta ve onlara itiraz etmektedirler. Benim bildiğim saygın hiç bir bilim adamı evrimi reddetmemiştir
|
Evet evrimi TAMAMEN raddeden çok sayıda BİLİM adamı vardır...bunlar sadece oluş meknaizmasını değil evrimin kendisini reddetmektedir(BU ARADA MACRO-EVOLUTION DAN BAHSEDİYORUM...micro-evolution dan DEĞİL yanlış anlaşılmasın)
|
Benim bildiğim saygın hiç bir bilim adamı evrimi reddetmemiştir
|
Saygın sözüyle anlatmak istediğiniz nedir? Evet evrimi tamamen reddeden(MACRO-EVOLUTION''U REDEDEN) son derece saygın bilim adamları ve profesörler vardır....
Bunların saygınlıkları zaten fanatik olmayan evrimciler tarafından da kabul edilir...