Evrim bir yasadır.
Doğa yasasıdır..
Dünyanın yuvarlak olması gibi bir yasadır...
Siz yazılanları anlamıyorsunuz galiba.. Benim verdiğim örneği bu kadar aptalca yorumlayanı ilk defa görmüyorum ama, anlayış bekliyorum her yazardan. Dünyanın yuvarlaklığına ve aya gidilmediğine inananlar evrimi de reddeden gafillerdir. Daha doğrusu her şeyi reddeden meczuplar vardır. Ona işaet edildiğini anlamadıysanız, sizde de bir tür sorun vardır.
Evrimi reddetmek elbette şaşkınlıktır. Çünkü bu reddin ben bilimsel temele dayananını görmedim. Evrimi reddetmek yeterli değildir. Ona bir alternatif getirmek gerekmektedir. Behe''nin kitabını okumadım doğrusu ama, evrimi reddediyorsa halt ediyor demektir ve "şaşkın" demektir. Ama evrime bir alternatif getiriyorsa, söyleyecek sözüm yok. Ben Michael Behe ile ilgilenmiyorum. Sizlerle ilgileniyorum.
Benim dinci fanatiklerle aramızdaki fark onların kendilerini dine benim ise bilime adamamızdır. Evet. Sonuna kadar, kanımın son damlasına kadar bilime inanacak ve bilim uğruna can vereceğim. Bilim fanatiği olmakla suçlanıyorum. Şurasını unutmayın ki bilimin fanatiği olunmaz. . Bilim terimi fanatiklik terimi ile bir arada kullanılmaz. Bucaille Kur''an''ın bilimsel olduğunu başlatan doktordur. Tabii onun bu iddiasından yararlananlar Kur''an''da yüzlerce bilimsel ayetler bulmuşlardır.
Evrimi reddeden cahil bir inkarcıdır ya da şaşkın bir ideolog..
Evrim kuramlarından birini reddeden ise eğer bilimsellik sınırı içinde kalıyorsa, kabul edilebilir.. Tabii o kuramı yenisi ile açıklıyorsa..
Evrim bir gerçektir.
Bilinmeyen ve kuram olan evrimin varlığı değil, nasıl işlediği ve gerçekleştiğidir..
HACI
Konu frodo tarafından (10-10-2008 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
|