mücerred´isimli üyeden Alıntı
Küfür hakaret,tehdit eden adamlarla sitenin seviyesinin düşürülmesine müsade edilmemeli.
Bazen tartışmanın tansiyonu yükseldiginde istenmeyen şeyler yaşanabiliyor,
bazı sözler sarf edilebiliyor..Tabiki bunlar da göz önünde bulundurulmalı.
|
Evet, ben de
mücerred'e katılıyorum. Onu bırakın, yeni üye olan Müslüman demiyorum, kindarlığa terfi etmiş kişiler bile bize hakaret ve küfür ediyor.
Bir örnek lütfen!
İslam Forumu'nda "
Kuran'daki Miras probleminin sırrı çözüldü!!!" adında harika bir tartışma açtım. Fakat mükemmel bir araştırmanın ürünü olan ilk mesajda sonra bana gelen yanıtlara bir bakın:
hakikat03´isimli üyeden Alıntı
Bulmak istediklerini bulmuşsun
zaten sizin inancınız bu
bunları sizden farkı yok ki
|
Bulmak istediklerini bulmuşsun
zaten sizin inancınız bu
bunları sizden farkı yok ki
|
Bu kişi bir de utanmadan şu yanıtı veriyor:
ben yeni islamcılara değil peygamberimizin getirdiği islama inanıyorum
Allah (c.c) Ayetlerle
peygamberimiz hadislerle
her şeyi açıklamış daha ne arayacağım ben
yeni islamcıları sen yanına al siteyi beraber işlet 
|
Özetle, tartışmanın olduğu yere gider ve bu kişinin alaycı ve hakarete varan tutumlarını gördüğünüz zaman, bu üyenin derhal bu forumdan atılması gerektiğini anlarsınız.
Peki biz bu adamların oldukları yere gidip, aynı şeyleri yapabiliyor muyuz? Hayır. O zaman, bu üye ve aynı davranışlarda bulunan diğer üyelerin sorgusuz, sualsiz sitemizden bir an önce atılması gerekiyor.
Emeğe saygın lütfen! Biz o kadar araştırma ve çalışma yapıyor ve bunları güzel bir makaleyle yazalım, ama bir kindar gelip bütün emeklerimizi alaycı ya da hakaret içeren tek satırlık mesajla silmeye çalışsın. Yok ya! Yok öyle bir şey.
Bu üyelerin derhal üyeliklerinin silinmesi gerekir.