hakikat03´isimli üyeden Alıntı
bu sitede genellikle kuran ve islam karalama adına açılmış, islam tek başına forum konusu olurken diğerleri birleştirilmiş veya aynı forum konusu içindedirler.Neden acaba İslam hoşgörü dini olduğundan ola bilir mi? doğru yolu bulduk deyip de bulamayanların bir yol göstericisi ola bilir mi?
Deist,Atesit, mateist bunların bir amacı var
Kuranı kötülüyor mantıklı bulmuyor ama başkalarının bak ben doğru yolu buldum onun hakkın da kitaplar yazdım sen de oku sende doğru yolu bul,dediklerine inanıyorlar, ne farkın kaldı ki hani sen güçlü idin akıllı idin mantıklı idin felsefi görüşlerin vardı doğaya inanıyordun , madem doğaya da inanma sen kendi ayrı bir güç taşıyorsun kendin ol kendini ne islam da ne musevilikte ne atesitlikte ne deistlikte ne de başkasında ara ara ki kendin ol
siz inanıyorsunuz daha neye inandığınızın farkında değilsiniz
|
Ha? biz ayrı bir güç taşıdığımız düşünmüyoruz, biz kendimizi doğanın bir parçası olarak görüyoruz, ayrı bir güç taşıdığınızı siz inananlar düşünüyorsunuz, siz kendinizi dünyanın geri kalanından ve tüm canlılardan daha üstün görüyorsunuz, inananlara göre tüm dünya insanlar için yaratılmadı mı?
Biz böyle düşünmüyoruz, dünya insansız başladı ve böyle giderse insansız son bulacak, bize göre biz doğanın bir parçasıyız, doğa bizim için var olmadı, hepsi bir sistem ve biz aklımızla bu sisteme müdahale ederek kendi çıkarlarımız için kullanmayı öğrendik hepsi bu.
Ey Peygamber, gerçekten Biz sana ücretlerini (mehirlerini) verdiğin eşlerini ve Allah'ın sana ganimet olarak verdikleri (savaş esirleri)nden sağ elinin malik olduğu (cariyeler) ile seninle birlikte hicret eden amcanın kızlarını, halanın kızlarını, dayının kızlarını ve teyzenin kızlarını helal kıldık; bir de, kendisini peygambere hibe eden ve peygamberin kendisini almak istediği mü'min bir kadını da, -mü'minler için olmaksızın yalnızca sana has olmak üzere- (senin için helal kıldık). Biz, kendi eşleri ve sağ ellerinin malik olduğu (cariyeleri) konusunda onlar (mü'minler) üzerine neyi farz kıldığımızı bildik (size bildirdik). Böylelikle senin için hiçbir güçlük olmasın. Allah çok bağışlayandır, çok esirgeyendir.
Ensest cinsel ilişki, kölelik ve kölelerin seks amaçlı kullanılması gerçekten çok hoş görülü