Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2006, 08:22
istavrit istavrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Ban veya Disiplin Cezası Alan Üyelerimiz

sevgili cem,

psiko dostumuz dinler karsiti bir sitede yonetime atandigi zaman saskinlik icinde oldugumu, psikonun buna layikiyla yerine getirecegine inandigimi, bu fazla demokratik kararinizdan dolayida * tebrik edilmesi gerekenin siz oldugunu yazmistim.

esasinda yanlisi o gun yapmistiniz...inanclari olan aldostu'da psiko'da dinler karsiti bir sitede yonetici olmamaliydilar..

psiko, kalitesi, durusu, olcusu, adalet anlayisi ile sitede hepimizin saygisini kazanmis cok degerli bir dostumuz..hangi psikoloji ile yazilarini silmisti bilmiyorum ama yanlis yapmistir..o yanlisi gecmiste bende yapmaya niyetlenmistim..

ogun yanlis yapmistiniz..bugun daha buyuk yanlis yapiyorsunuz..

"herhangi bir yoneticiden ozur dilemesi karsiligi cezasinin kaldirilmasi" verilecek *en onursuz ceza'dir..

biz kula kulluk etmenin karsisinda kale gibi durmaya calisirken nasil olurda bu sitede boyle bir seyi isteyebiliyorsunuz..

psikoya ban cezasi verebilirsiniz, uzaklastirabilirsiniz, uyleginide iptal edebilirsiniz.. ama boyle bir seyi isteyemezsiniz cem..

degil psikonun benim bile onurumu zedeliyor bu isteminiz..

uyelerden ve izleyenlerden ozur dilemesini isteseydiniz yerinde bir karar olabilirdi..

soyleminizi geri almanizin saglikli bir karar olacagini dusunuyorum..

yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH