Re: Ban veya Disiplin Cezası Alan Üyelerimiz
Sayın ilgee,
Bir de şu açıdan bakmanızı rica ediyorum.
1-Psiko, yönetimde olmasaydı 640 mesajını silebilecek miydi? Böyle bir yetkisi var mıydı?
2-Psiko'nun yönetici sıfatıyla hareket ettiğini düşünürsek Mesaj silmekle ilgili kurallar 'yönetim forumunda' bulunmaktadır. Silinen mesajlar sandık odasına kaldırılıyor. Psiko, silmiş olduğu kendi mesajlarını sandık odasına kaldırmış mıdır? Sildiği mesajlar forum kurallarını ihlal eder nitelikte yazılmış mesajlar mıdır?
3-Hiçbir üyenin sahip olmadığı bir hakkı Psiko yönetici yetkisini kullanarak mı gerçekleştirmiştir?
4-Site yönetim kurulunca alınmış bir 'yazılan mesajlar silinemez' kuralına ihtiyaç var mıdır? Normal üyelerin site yöneticilerinde mevcut 'X' silme tuşu olmadığına göre böyle bir engeli olan üye için ayrıca kural üretmeye gerek var mıdır? Kendisinde mevcut olmayan bir tuşu kullanması söz konusu değil ki 'kullanırsa ceza alır' diye bir kural mevcut olabilsin.
Psiko arkadaşımız yöneticiliği döneminden bilmektedir ki her yöneticinin inisiyatif kullanma, tek başına ceza verme hakkı bulunmaktadır.
İtiraz vukuunda ise Y.K. bu itirazı görüşerek sonuçlandırır.
Cem bu hakkını kullanmıştır ve Psiko'nun itirazı üzerine neutrino'nun 1. maddede belirttiği gibi '1 hafta uzaklaştırma" cezası tüm Y.K. üyelerinin oy birliği ile kesinleşmiştir.
hamiş: niçin nickinizi değiştirme ve yeniden kayıt olma gereği duyduğunuzu anlayamadım. Tam da Psiko'nun, Psiko nick'iyle forumlara giremediği şu dönemde. Teknik bir sorun mu var?
|